Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Έτσι θα καταλάβεις ότι «σε έχουν βάλει στο μάτι»!

Το φλερτ δεν είναι κάτι που γίνεται πάντα φανερά και απροκάλυπτα. Υπάρχουν κώδικες, σημάδια, κινήσεις, υπονοούμενα και άλλες μη εμφανείς ενέργειες που κατά βάθος έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να σε κατακτήσουν!

Παρακάτω θα διαβάσεις με ποιον τρόπο τα ζώδια της γης δείχνουν την έλξη τους προς τους άλλους και πώς θα αναγνωρίσεις τον μυστικό τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν. Έτσι, θα είσαι πιο πονηρεμένος/η την επόμενη φορά που θα αλληλεπιδράσεις μαζί τους και θα δεις τη συμπεριφορά τους κάτω από άλλη οπτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι εσωστρεφής όταν φλερτάρει. Θα τον καταλάβεις επειδή συνήθως αλληλεπιδρά περισσότερο με το άτομο που τον ενδιαφέρει παρά με τους άλλους. Ψάξε για σημάδια που δεν έχουν να κάνουν με την λεκτική επικοινωνία. Μήπως σε κοιτάζει περισσότερο από το συνηθισμένο, προσπαθώντας να αστειευτεί μαζί σου για να τραβήξει την προσοχή σου;

Η έννοια «ανήκω σε σένα κι εσύ ανήκεις σε μένα» είναι καθαρά ταυρίστικη και αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Μην βιάζεσαι όμως. Προσπάθησε να έχεις υπομονή και όταν λέμε υπομονή εννοούμε πολύ υπομονή. Για αυτό το ζώδιο πρέπει να έχει βγει η φράση «τα ζώα μου αργά».

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο και ίσως αποδειχθεί αρκετά δύσκολο να καταλάβεις ότι σε επιθυμεί. Ψάξε να βρεις μικρά πράγματα, εντελώς πρακτικά, με τα οποία προσπαθεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και περιμένει από εσένα να τα προσέξεις.

Όταν είσαι κοντά του, θα παρατηρήσει όλες τις λεπτομέρειες – με ποιον μιλάς, τι φοράς, πώς νιώθεις. Και όλα αυτά για να βεβαιωθεί ότι έχει τσεκάρει όλα τα κουτάκια προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεγάλη εικόνα. Μην τον παρεξηγείς. Ο μόνος σκοπός του είναι να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, αφού σίγουρα έχεις κάνει τη δική του καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει τη φήμη ότι είναι πολύ τυπικός και σοβαρός! Όταν νιώσει έλξη για ένα άτομο όμως, αυτομάτως χαλαρώνει! Επιπλέον, θα γελάσει και θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με τα κονέ του, τα επιτεύγματά του και τη δουλειά του.

Θα γελάσει με τα αστεία σου και θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με τα κονέ του, τα κατορθώματα ή τις επαγγελματικές του ικανότητες αλλά… μην σε ξεγελά αυτή του ή άνεση. Κατά βάθος είναι ανασφαλής και αβέβαιος για το κατά πόσο θέλει και ο ίδιος να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, ασχέτως αν πιστεύει το αντίθετο. Οπότε εκεί πρέπει να πατήσεις και να τον κάνεις να νιώσει σίγουρος, ώστε να πει το «ναι».

Διάβασε επίσης:


Πηγή