Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτός είναι ο λόγος που θα σε εγκαταλείψει

Ένας άντρας μπορεί να δείχνει σίγουρος και κατασταλαγμένος μέσα σε μια σχέση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι κατά βάθος δεν έχει ανασφάλειες και φοβίες, ώστε να αφεθεί στον έρωτα που νιώθει για μια γυναίκα! Άλλον τον φοβίζει μήπως χάσει τον εαυτό του, άλλον μήπως γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει ο καθένας, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να κουνήσει το μαντίλι στη σχέση. Αν ο καλός σου είναι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, σου λέμε την αιτία για να καταλάβεις τι παίζει στο κεφάλι του.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάται κυρίως την επίδραση που θα έχεις πάνω του. Ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει άσχημα μαζί σου και μετά εσύ να βρεις κάποιον άλλον και να τον παρατήσεις, κάτι που θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι λογικό ον, ο άντρας Παρθένος διακατέχεται από μια αφέλεια, οπότε πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσει από μια γυναίκα, να χάσει τη μπάλα τελείως και ύστερα να μείνει και πάλι μόνος. Κι αυτός είναι ο πιο μεγάλος φόβος του! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβάται τον εαυτό του. Ξέρει ότι όταν κάποια κερδίσει την καρδιά του θα της είναι πιστός. Θα της ανοιχτεί και θα της δείξει τις ευαισθησίες και όλα τα συναισθήματα που κρύβει μέσα του, με κίνδυνο να πληγωθεί, αν αυτή δε φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή