Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα δύο ζωδιακά ζευγάρια που δε θα πονέσουν, αν χωρίσουν και τα δύο καταλήγουν πληγωμένα

Ο συναινετικός χωρισμός δεν πονάει τόσο, αφού και τα δύο μέλη του ζευγαριού έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σχέση δεν τσουλάει και, ως εκ τούτου, επιλέγουν να τελειώσουν τον δεσμό μεταξύ τους. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να την κρατήσουν και όταν αυτή τελειώνει, τότε πληγώνονται ανεπανόρθωτα. Παρακάτω θα δεις σε ποια ζωδιακά ζευγάρια ο χωρισμός είναι βελούδινος και ποια πονούν με τη συγκεκριμένη κατάληξη.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά στην περίπτωση Σκορπιού-Ζυγού μάλλον δεν ισχύει. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος που υπάρχει σε κάθε πράξη και κάθε σκέψη του. Αν σου αρέσει να αισθάνεσαι το αντικείμενο μιας διαρκούς ερωτικής επιθυμίας, ζήλειας ή διεκδίκησης, τότε η σκοτεινή, αποπλανητική ενέργεια του Σκορπιού είναι σίγουρα πολύ ερεθιστική. Αλλά όλα αυτά μάλλον «πέφτουν βαριά» σε ένα άτομο όπως ο Ζυγός, που αγαπάει την ειρήνη, την χαλάρωση και την καλοπέραση. Αυτή η διαρκής ένταση κανονικά θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε συγκρούσεις και δράματα, αλλά ο Ζυγός δεν θέλει με τίποτα να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ζυγός συμπεριφέρεται σαν μια κοινωνική πεταλούδα και δείχνει απρόθυμος να «συναντήσει» το επίπεδο έντασης του Σκορπιού, ο οποίος σύντομα θα καταλήξει στην άποψη ότι έχει να κάνει με μια προσωπικότητα πολύ ρηχή για τα γούστα του.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Τοξότης με τον Καρκίνο μπορούν κάποιες φορές να δημιουργήσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολη,, αφού ο καθένας τους θέλει εντελώς διαφορετικά πράγματα από τον/την σύντροφό του. Ο Τοξότης, ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού καθοδηγείται από την επιθυμία του να γευθεί τις εμπειρίες που έχει να του προσφέρει ο κόσμος όλος. Πορεύεται στη ζωή με οδηγό τη νοημοσύνη του και την ανάγκη για μεγαλύτερη γνώση. Ο Καρκίνος, από την άλλη, καθοδηγείται από το συναίσθημα. Θέλει μια βαθιά συναισθηματική σχέση με τον σύντροφό του/της που θα ριζώσει σε βάθος χρόνου. Αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί να… βάλει χαλινάρι στον Τοξότη, τόσο περισσότερο εκείνος θα ξεφεύγει. Αν τα δύο αυτά ζώδια αντιληφθούν έγκαιρα ότι αυτή θα είναι η δυναμική τους στο εξής, το πιο πιθανό είναι να προτιμήσουν αμφότεροι τη λήξη της σχέσης τους, πριν τα πράγματα σοβαρέψουν.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΗΓΕΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣΙΧΘΥΕΣ

Ο χωρισμός ενός Παρθένου με έναν Ιχθύ μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές τροπές, αλλά καμία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός, αντίθετα με την Παρθένο, που είναι λογική και πρακτική και θέλει να «κλείνει» κάθε κεφάλαιο με ηρεμία και συζήτηση, ενώ ο Ιχθύς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.  Ακριβώς όπως και συμβαίνει και για τον Καρκίνο, ο χωρισμός γι’ αυτόν είναι μία ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία και χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να πει μέσα του το οριστικό «αντίο».

ΛΕΩΝΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Λέοντας νιώσει πως η σπίθα είναι έτοιμη να σβήσει, αρχίζει να απομακρύνεται από τη σχέση, καθώς τον στενοχωρεί η «διάλυσή» της. Είναι αρκετά εύκολο να προχωρήσει στην επόμενη, όχι όμως όταν έχει φάει απόρριψη από το πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί. Συχνά η αντίδρασή του, έπειτα από έναν χωρισμό, χαρακτηρίζεται κυρίως από σοκ και άρνηση. Αντιδράει σπασμωδικά και αναζητάει την προσοχή των γύρω του για να «μαλακώσει» τον πόνο. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, είναι δυσκολεύεται πολύ να «βάλει» τέλος σε μία σχέση για να προχωρήσει στην επόμενη. Είναι ικανός να κάνει διάφορα προκειμένου να φέρει πίσω τον ή την πρώην. Ο χωρισμός μεταξύ ενός Λέοντα και ενός Σκορπιού μπορεί να γίνει εφιάλτης. Και τα δύο ζώδια είναι εξαιρετικά ευερέθιστα, όταν χάνουν τον έλεγχο των καταστάσεων, γίνονται σαρκαστικοί και προσβλητικοί, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασμίξουν μετά τον χωρισμό τους.

Διάβασε επίσης: 

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που δε θα πέσουν εύκολα στην αγκαλιά σου

Αυτά τα ζώδια ψάχνουν για λάθη στους συντρόφους τους


Πηγή