Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα ζευγάρια του ζωδιακού που σκυλοβαριούνται μεταξύ τους

Αν αυτά τα ζώδια καταλήξουν να είναι μαζί, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση τους μόνο… επιτυχημένη δεν θα είναι. Το αντίθετο. Θα είναι τόσο βαρετή και ανιαρή που δεν φαντάζεσαι… Και αυτό γιατί είναι τόσο ίδια, αλλά και τόσο απρόθυμα να αλλάξουν που δεν κάνουν βήμα πίσω για να καλυτερεύσουν την σχέση τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ως άνθρωπος είναι εσωστρεφής. Δεν… κουνιέται εύκολα από τον καναπέ του. Γενικά δεν έχει τρελή ενέργεια ή ενθουσιασμό. Αν λοιπόν κάνει σχέση με έναν ακόμα Ταύρο, τότε η σχέση τους καταλήγει να είναι τόσο βαρετή και ανιαρή. Κανένας από τους δυο δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σηκωθεί από τον καναπέ, να προτείνει να κάνουν μια δραστηριότητα, κάτι ενδιαφέρον, διαφορετικό και καινούργιο. Είναι και οι δυο «αργοί» και δεν φέρνει κανείς τους λίγο πάθος ή ενέργεια στην σχέση.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ούτε ο Αιγόκερως δεν αντέχει έναν άλλο Αιγόκερω. Είναι τόσο ίδιοι… Μιλάνε συνέχεια για την δουλειά τους, είναι ψυχροί και πάντα λειτουργούν με τα πρέπει και το καθήκον. Κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει τον άλλο να ξεχαστεί από τα επαγγελματικά του και τα προβλήματά του. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός σε αυτή τη σχέση. Λίγο κέφι ή λίγη ξεγνοιασιά. Σκέτη αποτυχία!

ΙΧΘΥΕΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Όταν ένας Ιχθύς μπλέκει με έναν άλλο Ιχθύ, αυτό που επικρατεί είναι το απόλυτο χάος. Και οι δυο είναι στον κόσμο τους και δεν υπάρχει κανείς για να πάρει μια πρωτοβουλία ή να βάλει μια τάξη στο… χάος. Είναι τόσο ίδιοι, που η σχέση καταλήγει να είναι ένα μπάχαλο και ένα μπέρδεμα. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο, κανείς δεν λέει τι θέλει ή τι σκέφτεται και νιώθουν και οι δυο πληγωμένοι επειδή δεν υπάρχει στην σχέση μια σπίθα πάθους και ενθουσιασμού.

Διάβασε επίσης:


Πηγή