Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που έχουν ως πρότυπο το γάμο των γονιών τους

Για εκείνα, τα βιώματα που έχουν από παιδιά, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Στην ενήλικη ζωή τους, τα ζώδια αυτά, επιλέγουν να κάνουν σχέσεις ή και γάμο, έχοντας πάντα ως πρότυπο τον γάμο των γονιών τους. Όλα όσα έζησαν ως παιδιά, θέλουν να τα ζήσουν και με τον/την δικό/ή τους σύντροφο. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που λατρεύει όσο κανένα άλλο τον θεσμό της οικογένειας. Για εκείνον -είτε μιλάμε για τους άντρες Καρκίνους, είτε για τις γυναίκες- μεγάλο ρόλο στην ζωή του παίζει το σπίτι και η οικογενειακή θαλπωρή. Ειδικά αν γεννήθηκε και μεγάλωσε με δύο γονείς παραδοσιακούς που έδιναν τα πάντα για την οικογένειά τους, τηρούσαν τα έθιμα και έμειναν μαζί και αγαπημένοι ως το τέλος, τότε το ίδιο θα θελήσει να κάνει και εκείνος στον δικό του γάμο. Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο που δίνει τα πάντα γι’ αυτούς που αγαπά. Πρώτα και πάνω από όλα στη ζωή του είναι γονιός και τα παιδιά του, είναι πρώτη προτεραιότητα. Ο Καρκίνος θέλει να βρει έναν άνθρωπο όχι απλά για να κάνει οικογένεια, αλλά για να την κρατήσει δεμένη για πάντα. Να μην χαλάσει για κανένα λόγο το σπίτι του. Και είναι πρόθυμος να κάνει παραχωρήσεις, αρκεί να έχει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό τα πάντα στη ζωή είναι η εμπιστοσύνη. Αν μεγάλωσε σε μια οικογένεια στην οποία οι γονείς είχαν μια σχέση εμπιστοσύνης και έναν γάμο που κράτησε ως το τέλος, τότε και εκείνος θα αναζητήσει το αντίστοιχο πρότυπο για τον δικό του γάμο και την δική του οικογένεια. Αν οι γονείς του μείνανε μαζί παρά τις όποιες δυσκολίες και είχαν συναισθηματικό δέσιμο και αγάπη μεταξύ τους, τότε αυτό ακριβώς θα θελήσει και εκείνος να βρει στο ταίρι του. Ο Σκορπιός δεν παντρεύεται για να… χωρίσει. Πιστεύει στο για πάντα μαζί, στην πίστη και στην αφοσίωση και γι’ αυτό ίσως είναι δύσκολος και επιλεκτικός για το ποιον/α θα βάλει στη ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα είναι ο Αιγόκερως. Και εκείνος, όπως και τα άλλα δύο ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω, έχει ως πρότυπο το γάμο των γονιών του. Αν μεγάλωσε με δυο γονείς που έμειναν μαζί ως το τέλος και αντιμετώπιζαν ως ένα και τα καλά και τα άσχημα της ζωής, τότε και ο ίδιος θα ζητήσει να έχει το ίδιο στον δικό του γάμο. Θα θελήσει να βρει έναν/μια σύζυγο στον/ην οποία να μπορεί να βασιστεί και να στηριχτεί παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα ή τα όποια ζόρια. Ο Αιγόκερως ξέρει πολύ καλά πως ο έρωτας δεν κρατά για πάντα, όμως η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση, μπορούν να είναι αιώνια. Και αυτό το πρότυπο αν το έχει ζήσει στην πατρική του οικογένεια, σίγουρα θα θελήσει να το αναπαράγει.

Διάβασε επίσης:


Πηγή