Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που θα έκαναν τα πάντα για να ξανακερδίσουν την καρδιά της πρώην τους

Και δεν θα τα παρατούσαν με τίποτα. Γιατί και πείσμα έχουν και επιμονή. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αν νιώσουν ότι έχουν ακόμα συναισθήματα για την πρώην τους και θέλουν να δοκιμάσουν να είναι ξανά μαζί της, τότε θα το κάνουν, ο κόσμος να χαλάσει. Είναι άτομα στα οποία κυριαρχεί το πάθος, το συναίσθημα, αλλά και ο ρομαντισμός σε κάποιες περιπτώσεις. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όταν είναι ερωτευμένος «τυφλώνεται». Δεν βλέπει μπροστά του. Έτσι και σε θέλει, σε θέλει. Τέλος. Θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει και να σε κάνει δική του. Αν θεωρεί ότι η ιστορία σας δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως θα μπορούσατε να είστε ξανά μαζί κι ευτυχισμένοι, να ξέρεις ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε πείσει να το δοκιμάσετε ξανά. Ο Κριός είναι ένα άτομο που αυτό που θέλει το διεκδικεί και δεν το αφήνει να του φύγει μέσα από τα χέρια. Αν σε γουστάρει δεν θα σε αφήσει να πας πουθενά αλλού, παρά μόνο στην αγκαλιά του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας μπορεί να μπει στο κομμάτι της εκ νέου διεκδίκησης καθαρά και μόνο για ανταγωνιστικούς λόγους. Ποιος είναι ο άλλος που θα σε πάρει από εκείνον; Τι έχει παραπάνω; Είναι αυτός καλύτερος από τον Λέοντα; Μα θα τον τρελάνεις τελείως; Όλες αυτές οι σκέψεις κι άλλες πολλές, μαζί φυσικά με την καψούρα, τον έρωτα και τα συναισθήματα που έχει για σένα, θα τον κάνουν να σε διεκδικήσει ξανά μέχρι τελικής πτώσης. Και επειδή ο Λέοντας είναι πεισματάρης και μπροστά στα θέλω του δεν υπολογίζει τίποτα, δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει αυτό που θέλει με κάθε κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Last but not least ο Καρκίνος. Μπορεί να μην είναι τόσο εγωιστής, ξεροκέφαλος ή παθιασμένος σαν τον Κριό και τον Λέοντα, είναι όμως απίστευτα κολλημένος με το παρελθόν του. Δεν μπορεί να πάει με τίποτα παρακάτω. Πάντα σκέφτεται όσα έζησε με τις πρώην σχέσεις του και παρά τα όσα καλά μπορεί να ζει με μια νέα σχέση, εκείνος επιμένει να πιστεύει ότι με τις προηγούμενες ήταν καλύτερα και πιο ευτυχισμένος κτλ. Οπότε ναι, ο Καρκίνος θα έκανε τα πάντα για να διεκδικήσει μια πρώην σύντροφό του και να την ξαναβάλει στην ζωή του. Τα συναισθήματά του για εκείνη άλλωστε δεν άλλαξαν ποτέ, ούτε και την ξέχασε, οπότε θα ξεκινούσαν από εκεί που το είχαν αφήσει το πράγμα. Τόσο απλό είναι στο δικό του μυαλό.

Διάβασε επίσης:


Πηγή