Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που θα δέχονταν να βγουν ένα ραντεβού στα τυφλά

Θα πηγαίνανε για την εμπειρία και μόνο… Και όπου βγάλει! Και ποιος ξέρει; Μπορεί να τους έβγαινε σε καλό. Γενικά είναι άτομα που ρισκάρουν, τους αρέσει να δοκιμάζουν, είναι “ανοιχτά”, εξωστρεφή, επικοινωνιακά και δεν έχουν κολλήματα και στεγανά. Θα βλέπανε το ραντεβού αυτό ως πρόκληση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα ζώδια αυτά, ένα ραντεβού στα τυφλά δεν θα είχε ποτέ άσχημη κατάληξη. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλυσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Θα το έβλεπε ως πρόκληση το να πάει να πιει ένα ποτό ή να πάει για φαγητό με ένα άτομο που πρώτη φορά θα δει. Δεν θα είχε κανένα απολύτως άγχος. Θα ήταν ο εαυτός του και θα προσπαθούσε να περάσει καλά. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να του έβγαινε κάτι ερωτικό και το πράγμα να προχωρούσε παρακάτω και στην χειρότερη περίπτωση, θα γινόντουσαν απλά φίλοι και ο Δίδυμος θα είχε αποκτήσει μια ακόμα κοινωνική επαφή ανάμεσα στις πολλές άλλες που ήδη έχει. Για εκείνον θα ήταν μια win win κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που λέμε όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη;;; Ε, αν το παραφράσουμε λίγο θα μπορούσαμε να πούμε ότι όπου ραντεβού και χαρά, ο Ζυγός… πρώτος! Είναι ένα άτομο που δεν διστάζει να ρισκάρει στον έρωτα. Αναζητεί μόνιμα τον έρωτα της ζωής του και δεν τον νοιάζει πώς και πού θα τον γνωρίσει. Αρκεί να τον γνωρίσει. Άρα ο Ζυγός, με μεγάλη ευκολία θα δεχόταν να βγει ένα ραντεβού στα τυφλά. Θα φόραγε τα καλά του, θα γινόταν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και μοσχομυριστό και θα πήγαινε στο ραντεβού του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γενικά είναι αντισυμβατικός ως χαρακτήρας. Πάει μόνιμα ενάντια στο ρεύμα. Ρισκάρει και δεν τον νοιάζει πού θα βγει. Ένα ραντεβού στα τυφλά θα ήταν για εκείνον μια μεγάλη πρόκληση. Θα το έβλεπε ως κάτι το διαφορετικό και ανατρεπτικό στην καθημερινότητά του. Γενικά του αρέσει να δοκιμάζει τις αντοχές του. Σαφώς και δεν θα τον ένοιαζε που πάει να συναντήσει έναν/μια άγνωστο/η. Στην καλύτερη μπορεί κάτι να παιζόταν μεταξύ τους, στην χειρότερη, θα του έμενε η εμπειρία και θα έχει να λέει ότι το δοκίμασε και αυτό.

Διάβασε επίσης:


Πηγή