Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που θα κάνουν μια σχέση από απόσταση να λειτουργήσει

Μια σχέση από απόσταση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Πρέπει να έχει κάποιος μεγάλες αντοχές, υπομονή και… εμπιστοσύνη στον/ην άλλο/η για να την κάνει να λειτουργήσει και να κρατήσει. Δεν είναι εύκολο σε κανέναν να μην βλέπει τον άνθρωπό του όσο θα ήθελε και να μην μπορεί να τον αγγίξει και να τον νιώσει. Και αυτό που κάνει μια σχέση από απόσταση ακόμα πιο δύσκολη είναι το κομμάτι της ζήλειας. Αν ένας από τους δυο είναι ζηλιάρης και καχύποπτος, τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ άσχημη τροχιά. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα τρία ζώδια που θα μπορούσα να κάνουν μια σχέση από απόσταση να λειτουργήσει:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να διαχειριστεί μια σχέση εξ αποστάσεως. Ως άνθρωπος ούτως ή άλλως δεν μπορεί το «συνέχεια μαζί» ή το «αυτοκόλλητοι» και επίσης το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν ζηλεύει. Τον βολεύει κατά μια έννοια το τόσο όσο μαζί. Άσε που στο διάστημα που είναι χώρια από το ταίρι του, προλαβαίνει να νιώσει την έλλειψη και να το πεθυμήσει. Η απόσταση πιο πολύ φουντώνει τη φλόγα στην σχέση του, παρά τη σβήνει. Μην ξεχνάς ότι λατρεύει και τα ταξίδια και τις αποδράσεις, οπότε το να πάει να δει τον/την σύντροφό του, το βλέπει και σαν ευκαιρία να ξεφύγει και να ξεσκάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης άνετα μπορεί να κάνει μια σχέση εξ αποστάσεως. Πρώτον γιατί είναι πολύ χαλαρός σαν άνθρωπος, δεύτερον γιατί δεν είναι κτητικός και τρίτον επειδή δεν ζηλεύει. Αφήνει το ταίρι του να «αναπνεύσει» γενικά και δεν το πιέζει. Φυσικά ούτε εκείνος θέλει να πιέζεται, οπότε η απόσταση τον βολεύει πάρα πολύ. Του λύνει τα χέρια θα λέγαμε. Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Τοξότης, βαριέται πάρα πολύ εύκολα και θέλει εναλλαγές στη ζωή του και στην καθημερινότητά του. Το γεγονός ότι το ταίρι του μένει μακριά, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να παίρνει τη βαλίτσα του και το πρώτο αεροπλάνο και να πηγαίνει να το δει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο cool τύπος του ζωδιακού. Ο άνθρωπος που πραγματικά μπορεί να υποστηρίξει μια σχέση από απόσταση και μάλιστα να την κάνει και να λειτουργήσει, αλλά και να είναι και ευτυχισμένη. Ο Υδροχόος δεν ζηλεύει. Δεν έχει θέματα ελέγχου ή κτητικότητας. Αφήνει το ταίρι του ελεύθερο και ανεξάρτητο, όπως ελεύθερος και ανεξάρτητος θέλει να είναι και εκείνος. Μια χαρά την παλεύει με την απόσταση και την απουσία. Τον καλύπτει το γεγονός ότι μπορούν να μιλάνε με μηνύματα και βιντεοκλήσεις και να βρίσκονται όταν και όποτε βολεύει και τους δύο.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή