Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που μετά από χρόνια καταλαβαίνουν τα λάθη τους στη σχέση και ζητούν συγχώρεση

Και φυσικά να σου ζητήσουν συγγνώμη. Το να καταλάβει κανείς τα λάθη του, να τα αναγνωρίσει και να απολογηθεί για όσα έκανε, σίγουρα δεν είναι και μικρό πράγμα. Είναι πολύ σημαντικό έστω και μετά από χρόνια, να βρεις το κουράγιο να πεις στον/ην άλλο/η ότι έσφαλες. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν το θάρρος και την ειλικρίνεια για να προσεγγίσουν έναν/μια πρώην και να του πουν μια ειλικρινή συγγνώμη. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει ένα μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν του. Μπορεί να έχετε χωρίσει και να έχετε προχωρήσει και οι δυο στην ζωή σας, ωστόσο εκείνος δεν θα σταματήσει ποτέ να σε θυμάται και εν μέρει να αναπολεί τις στιγμές μαζί σου. Πάντα για τον Καρκίνο το παρελθόν είναι καλύτερο από το παρόν και όσα βιώνει στο σήμερα και στη νέα του σχέση. Να ξέρεις λοιπόν ότι το ζώδιο αυτό, παρότι έχετε τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους, θα σου ζητήσει με άνεση συγγνώμη για τα λάθη που έκανε όσο ήσασταν μαζί. Και η συγγνώμη του θα είναι ειλικρινής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης από τη στιγμή που έχετε χωρίσει και σε έχει ξεπεράσει, δεν έχει καμία διάθεση να φερθεί εγωιστικά απέναντί σου. Το αντίθετο. Ακριβώς επειδή δεν νιώθει πλέον κάτι για σένα, θα μπορέσει να δει την σχέση που είχατε με πιο «καθαρή ματιά» και να καταλάβει τα λάθη του. Και ακριβώς επειδή δεν έχει πλέον συναισθήματα, δεν θα διστάσει να σου ζητήσει συγγνώμη και να αναγνωρίσει τα λάθη που έκανε. Είναι τόσο χαλαρός και άνετος όταν είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ίδια περίπου λογική με τον Τοξότη κινείται και ο Αιγόκερως. Από τη στιγμή που χωρίσατε και πλέον δεν νιώθει τίποτα για σένα, δεν θα διστάσει να είναι ειλικρινής μαζί σου και να παραδεχτεί τα λάθη του. Θα σου ζητήσει συγγνώμη μεν, αλλά δεν θα έχει κανένα σκοπό να γυρίσει πίσω σε σένα. Η συζήτηση που θα κάνει μαζί σου θα είναι απλά φιλική. Και επειδή είναι ένα άτομο που τα λέει τσεκουράτα και δεν φοβάται να πει αυτά που πιστεύει, θα σου ζητήσει συγγνώμη και μετά θα επιστρέψει στην ζωή του ή την νέα του σχέση και δεν θα κοιτάξει πίσω.

Διάβασε επίσης:


Πηγή