Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που μόνιμα έχουν ενδοιασμούς για τη σχέση τους

Και η αλήθεια είναι ότι για τις αμφιβολίες αυτές, στο τέλος την πληρώνει το ταίρι τους. Που μπορεί και να μην φταίει κιόλας 100% ή που μπορεί να μην ξέρει τι είναι αυτό ακριβώς που έχει κάνει λάθος. Όπως και να έχει, τα τρία ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αρκετά συχνά όταν είναι σε σχέση, έχουν ενδοιασμούς για το κατά πόσο η σχέση αυτή τους αξίζει ή για το κατά πόσο τους προσφέρει όλα αυτά που θέλουν και χρειάζονται. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια “χτυπάει η καμπάνα”:

ΖΥΓΟΣ

O/η Mr/Miss αμφιβολία! Δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε να βάλουμε τον Ζυγό πρώτο πρώτο. Ποτέ δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Μέσα του έχει μόνιμα μια αμφιβολία. Δεν μπορεί να αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ σίγουρος για την σχέση του. Φαντάσου τον ως μια ζυγαριά που δεν μπορεί με τίποτα να ισορροπήσει ανάμεσα στα δυο «βαρίδια» «όλα καλά με την σχέση μου» και «πρέπει να χωρίσω». Άκρη δεν θα βγάλεις… Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πάρει εύκολα την απόφαση να φύγει από τη σχέση του και θα μείνει εκεί να βασανίζεται και να… βασανίζει τον/την άλλο/η με την στάση του αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν ικανοποιείται ΠΟΤΕ! Μόνιμα πιστεύει ότι η σχέση της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι και κάνει τα πάντα για να διορθώσει το ταίρι της. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση θα σου πει και το πιστεύει… Να ξέρεις όμως ότι ούτε η Παρθένος θα πάρει την απόφαση να χωρίσει. Καταρχάς γιατί θα θεωρήσει τον χωρισμό ως προσωπική της ήττα, επειδή έκανε λάθος επιλογή συντρόφου και κατά δεύτερον επειδή της αρέσει να «βελτιώνει» τους άλλους με παράπονα και κριτική. Βούτυρο στο ψωμί της είναι αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα ζορίζουν άσχημα όταν έρθει αντιμέτωπος με τα πρώτα προβλήματα της σχέσης. Στην αρχή όταν είναι όλα καλά και μέλι γάλα, δεν έχει κανένα θέμα και είναι χαρούμενος και ερωτευμένος. Όταν όμως κληθεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες και θέματα, ξεκινά για εκείνον το μαρτύριο με τις βασανιστικές σκέψεις για το αν έχει την καλύτερη δυνατή επιλογή και για το αν αυτή η σχέση τελικά τον καλύπτει ή όχι. Τότε είναι που αναρωτιέται μήπως εκεί έξω υπάρχει ένα ταίρι καλύτερο από αυτό που έχει τώρα. Ένα ταίρι που θα μπορεί να του προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη (χωρίς φυσικά τα… προβλήματα).

Διάβασε επίσης:


Πηγή