Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα ζώδια που παραμένουν ανασφαλή και μέσα στη σχέση τους

Έχουν την ανασφάλεια στο αίμα τους και αυτό είναι κάτι που τους κάνει την ζωή δύσκολη. Όσο και να προσπαθεί το ταίρι τους να τα καθησυχάσει, τα ζώδια αυτά πάντα θα νιώθουν ότι η σχέση τους απειλείται και θα φοβούνται, μήπως χάσουν τον/την σύντροφό τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Η ασφάλεια για τον Ταύρο είναι το Α και το Ω. Θέλει στην σχέση του να ξέρει πως όλα πηγαίνουν καλά, ότι θα συνεχίσει το ταίρι του να είναι ερωτευμένο μαζί του και ότι θα μπορεί να διατηρήσει ατόφια όλα όσα έχει «χτίσει» ως τώρα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι άτομο ιδιαίτερα κτητικό, εμμονικό και ζηλιάρικο (χαιρετίσματα στον Σκορπιό!) Νιώθει γενικότερα να απειλείται, ακόμα και χωρίς λόγο και όλες αυτές τις ανασφάλειες τις βγάζει στην σχέση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ανασφαλής μέσα στην σχέση του είναι και ο Καρκίνος. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που «πνίγει» το ταίρι του και θέλει με άμεσους ή έμμεσους τρόπους να το ελέγχει συνέχεια. Οι ανασφάλειές του είναι αυτές που τον οδηγούν να θέλει να είναι 24/7 με τον/την άλλο/η. Αν μπορούσε να συγχρονίζει μέχρι και την αναπνοή του με το ταίρι του, θα το έκανε. Τόσο προσκολλημένος είναι…

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός δεν θα σου το παραδεχτεί ποτέ ότι είναι ανασφαλής ως άνθρωπος, αλλά να ξέρεις ότι όχι απλά είναι, αλλά το βγάζει στην σχέση του με κάθε πιθανό τρόπο. Θέλει να ελέγχει το ταίρι του, να έχει το πάνω χέρι σε όλα και φυσικά να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ζωή του. Όλη αυτή η συμπεριφορά του, δείχνει ότι φοβάται μήπως τον/την χάσει, μήπως προδοθεί και μήπως καταρρεύσουν όλα όσα έχει «χτίσει» μαζί του (φιλιά στον «σύντροφο» Ταύρο. Ξέρει αυτός…)

Διάβασε επίσης:


Πηγή