Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα πιο «κουλά» ζωδιακά ζευγάρια που μπορεί να καταλήξουν σε γάμο

Δεν έχει σημασία το πού θα παντρευτούν… Αυτό που θα σε κάνει να απορήσεις είναι το πώς τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια κατέληξαν στο να αποφασίσουν να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης (Ναι, τόσο ρομαντικά στο λέμε…)!

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν θα πίστευες ποτέ ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια θα κράταγε τόσο, που θα έφτανε μέχρι και στον γάμο. Πάμε να δούμε για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ… Άρης παίζει σε αυτή τη σχέση (παλιά ο Σκορπιός είχε κυβερνήτη του τον Άρη). Και όμως! Όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να βγει και σε καλό! Προφανώς και θα υπάρχουν διάφορα θέματα στην σχέση ενός Κριού με έναν Σκορπιό, όμως μπορούν να ξεπεραστούν, αν και οι δυο έχουν την απαραίτητη θέληση και φυσικά την αγάπη. Δεν είναι τόσο διαφορετικοί να ξέρεις. Τους ενώνουν πολλά! Και ένα από αυτά είναι το καλό σεξ που κάνουν. Και αν υπάρχει ερωτική χημεία και λίγη επικοινωνία στην καθημερινότητα, τότε μπορούν μέχρι και στον γάμο να φτάσουν. Το πόσο θα αντέξει αυτός ο γάμος, είναι άλλη συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το ζωδιακό ζευγάρι είχε γίνει μέχρι και σειρά στον ΑΝΤ1 την δεκαετία του ’90. Για όσους δεν την θυμούνται να πούμε απλά ότι στο σήριαλ ήθελαν να δείξουν το πόσο μπορούν να αγαπηθούν και να ερωτευτούν δυο άνθρωποι, που παρότι είναι τόσο διαφορετικοί, γουστάρει απίστευτα ο ένας τον άλλο. Η έλξη τους είναι κάποιες φορές ακατανίκητη και στην καλύτερη μπορεί να δεις έναν Ταύρο να παντρεύεται με έναν Τοξότη. Ο λόγος που αυτοί οι δυο άνθρωποι μπορεί να έρθουν τόσο κοντά είναι γιατί βρίσκει ο ένας στον άλλο κομμάτια του εαυτού του που του λείπουν.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκ πρώτης όψεως ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως δεν έχουν τίποτα κοινό. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο το οποίο τους ενώνει και αυτό δεν φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού. Και αυτό είναι το «μυαλό». Είναι και τα δυο έξυπνα ζώδια και ιντριγκάρονται εγκεφαλικά. Έτσι, μεταξύ τους, μπορεί να αναπτυχθεί μια χημεία γιατί νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο για να επικοινωνούν. Ότι είναι στο νοητικό τους επίπεδο και ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί του. Κάποιες φορές η… εγκεφαλική καψούρα είναι πιο δυνατή από την σαρκική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΖΥΓΟΣ

Μην τους βλέπεις τόσο… αντίθετους και διαφορετικούς. Είναι δυο ζώδια γειτονικά και αυτό σημαίνει ότι ο μεν Ζυγός μπορεί να έχει προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο και εκείνη αντίστοιχα να έχει πλανήτες στον Ζυγό. Άρα η έλξη να είναι… δεδομένη και αναπόφευκτη. Μπορεί να νομίζεις ότι θα ήθελε να χαστουκίσει ο ένας τον άλλο για χίλιους διαφορετικούς λόγους. Στην πράξη όμως αν αυτοί οι δυο μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά, θα τα πάνε μια χαρά και όνως μπορεί να φτάσουν και στο γάμο!

Διάβασε επίσης:

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού καλύτερα να παραμείνουν… στο παρελθόν σου


Πηγή