Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα τέσσερα ζώδια που θα ξεπεράσουν τα όριά σου μέσα στην σχέση

Θα κάνουν το δικό τους ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί εσύ να είσαι σαφής στο τι θέλεις ή δεν θέλεις, ωστόσο να ξέρεις πως από το ένα αφτί τους θα μπαίνει και από το άλλο θα βγαίνει. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και αυτός δεν γίνεται να αλλάξει, όταν μιλάμε για ένα άτομο ενήλικο. Αν έχεις μπλέξει με ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σεβαστεί τα όρια που εσύ θα θέσεις στην σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και παρορμητικός. Θα κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Δεν ακούει κανέναν και θέλει πάντα να περνάει το δικό του. Πολλές φορές δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σωστά σε μια κατάσταση και ξεφεύγει και από τους δικούς του κανόνες, αν πούμε ότι έχει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεπερνά τα όρια του/της συντρόφου του και να προκαλεί απογοήτευση μέσα στην σχέση. Είναι πεισματάρης και αρνείται να αποδεχτεί ότι έχει κάνει κάποιο λάθος. Φυσικά ούτε συγγνώμη θα ζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πόσο αγύριστο κεφάλι είναι ο Ταύρος σίγουρα δεν περίμενες από εμάς να στο πούμε… Θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο, είναι δογματικός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορείς με τίποτα να του αλλάξεις τα μυαλά. Είναι σαν να χτυπάς το δικό σου κεφάλι σε έναν τοίχο. Όλη αυτή η αδιάλλακτη συμπεριφορά του μόνο κακό κάνει στην σχέση και να ξέρεις πως όσο νιώθει ότι «πιέζεται», τόσο πιο πολύ θα «ποδοπατά» τα δικά σου όρια.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ο σταρ της σχέσης. Είναι εγωκεντρικός και προσπαθεί όλα τα… «φώτα» να πέφτουν πάνω του. Έχει ηγετικές τάσεις και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Δεν του αρέσουν και πολύ οι… εκπλήξεις, ούτε θέλει κάποιος να τον ξαφνιάζει. Η ανάγκη του να περιστρέφονται όλα γύρω από εκείνον και τα δικά του θέλω, είναι και αυτή που τον κάνει να μην σέβεται τα όριά σου και να τα καταπατά με την πρώτη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το πρόβλημα με τον Σκορπιό ξεκινά από τον ίδιο του τον εαυτό. Μέσα του υπάρχει ένα συναισθηματικό χάος και επειδή πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί το πώς νιώθει, καταλήγει να ξεσπά πάνω στον/ην σύντροφό του. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας και μάλιστα είναι πάρα πολύ εύκολο να νιώσει πληγωμένος, προδομένος ή πικραμένος. Όταν συμβεί αυτό, «τυφλώνεται», δεν σκέφτεται τις αντιδράσεις του και πολύ και καταλήγει να καταπατά τα όρια του/της άλλου/ης.

Διάβασε επίσης:


Πηγή