Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα τέσσερα ζώδια που χωρίζουν με τον πιο σκληρό τρόπο

Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο να χωρίζεις με όλα τα ζώδια… Υπάρχουν και κάποια που αυτό το αντίο, θα το πουν μεν, αλλά με το πιο σκληρό τρόπο. Εμείς γι’ αυτό είμαστε εδώ… Για να σε προετοιμάσουμε και να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, αν ποτέ χωρίσεις με ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε:

ΚΡΙΟΣ

Το θέμα με τον Κριό έχει να κάνει με τον παρορμητικό του χαρακτήρα, αλλά και το πόσο ειλικρινής είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πει το πώς νιώθει, να μην σε βρίσει, να μη φωνάξει και γενικότερα να μην κάνει σκηνή. Όταν θα κάνετε συζήτηση για την σχέση σας και τον χωρισμό σας, θα στα πει όλα έξω από τα δόντια και ίσως με την τόση ωμότητα, να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που θα ακούσεις… Δεν θα σκεφτεί τα συναισθήματά σου. Όσο πιο πολύ σε πληγώσει, τόσο μεγαλύτερη εκδίκηση θα νιώσει ότι πήρε.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η Παρθένος να είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου χαριστεί. Έχει τόσο «κοφτερή» γλώσσα που κάνει πράξη τη λαϊκή ρήση που λέει: «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Η Παρθένος, όταν θυμώνει, χάνει τον έλεγχο και μετατρέπεται σε ένα «αιμοδιψές» πλάσμα. Μην την υποτιμάς και πρόσεχε πολύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον άρχοντα της εκδίκησης. Τι περίμενες; Να είναι γλυκούλης/α; Ειδικά όταν το πράγμα φτάσει στον χωρισμό. Θα σου πει όσα δεν έχεις ακούσει ποτέ. Με τέτοιο τρόπο μάλιστα που να σε πονέσει, όπως δεν σε πόνεσε κανείς άλλος ως τώρα. Θα σε κάνει να θυμάσαι για πάντα τον χωρισμό σας… Και φυσικά μετά θα αδιαφορήσει και για εκείνον θα είναι σαν να μην υπήρξες ποτέ στη ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πίστεψέ μας, όσο αναίσθητος μπορεί να ήταν ο Αιγόκερως στην σχέση σας, άλλο τόσο αναίσθητος θα είναι και στον χωρισμό σας. Μπορεί και περισσότερο γιατί θα έχει πληγωθεί ο εγωισμός του… Γίνεται προσβλητικός, σαρκαστικός και δεν διστάζει να πληγώσει το πρώην ταίρι του. Δεν θα κάνει πίσω, δεν θα «λυγίσει», αν σε δει να κλαις και δεν θα αλλάξει γνώμη για τον χωρισμό, ακόμα και αν εσύ το αποφάσισες και μετά το μετάνιωσες. Γενικά, θα σε αντιμετωπίσει σαν ξένο/η και πολύ σκληρά και άκαρδα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή