Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τα τρία ζώδια που γίνονται πολύ καλοί φίλοι με το ταίρι τους

Μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι το να καταφέρνεις να συνταιριάζεις τα «δύο σε ένα». Όπως ας πούμε το σαμπουάν και το conditioner (!) ή ακόμα καλύτερα κάποιον που να είναι φίλος και εραστής σου ταυτόχρονα. Παρόλο που το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο, για μερικά ζώδια είναι πολύ πιο εύκολο να είναι και ο καλύτερος φίλος και το ταίρι σου.

Τα ζώδια αυτά έχουν ένα έμφυτο χάρισμα να καλλιεργούν σχέσεις και δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην εγγύτητα παρά στην απόσταση, ενώ για αυτούς η πίστη είναι το παν. Αν όλα αυτά σου θυμίζουν λίγο τον τύπο της «αδελφής ψυχής» και επιθυμείς βαθιά να ζήσεις μια τόσο ιδανική κατάσταση, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δόγμα «δύο σε ένα» και προσπάθησε να τα προσεγγίσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλεις έναν εραστή που θα είναι ταυτόχρονα να είναι ο καλύτερος φίλος σου, μην ψάχνεις πιο πέρα από τον Ταύρο. Αυτός ο εγκάρδιος, γενναιόδωρος, αξιόπιστος σύντροφος είναι ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείς πάντα να βασίζεσαι ότι θα σου συμπαρασταθεί τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Είναι πάντα το πρώτο πρόσωπο που θα σου προσφέρει τον ώμο του να κλάψεις, αλλά αυτό ισχύει και όταν πρέπει να κάνει πράγματα για σένα. Όλοι οι Ταύροι θέλουν να δημιουργήσουν την καλύτερη ζωή που μπορούν και μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουν τον άνθρωπο στον οποίο δίνουν την καρδιά τους όχι απλώς ως εραστή, αλλά ως έναν πραγματικά ισότιμο σύντροφο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι βασικά η ανθρώπινη ενσάρκωση της φράσης «ζήσε, γέλα, ερωτεύσου». Ακολουθούν μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή και τον έρωτα και επιλέγουν συντρόφους με τους οποίους μπορούν να περάσουν υπέροχα. Ο Λέων αναζητά έναν/μια σύντροφο που θα τον εκτιμά πραγματικά και θα τον λατρεύει για αυτό που είναι και, σε αντάλλαγμα, του προσφέρει αθάνατη πίστη. Οι Λέοντες είναι επίσης πολύ στοργικοί και πιστοί, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς συντρόφους. Επιπλέον, εκπέμπουν μεγάλη λάμψη και ζεστασιά σε κάθε τους αλληλεπίδραση, λόγω του κυρίαρχου ουράνιου σώματος που τους κυβερνά, του Ήλιου. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο για αυτούς το να αγαπήσουν και παράλληλα να νιώσουν φιλία, συμπάθεια και ζεστασιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα που ένας Παρθένος δεν θα κάνει για τους ανθρώπους που ενδιαφέρεται. Εκτός ίσως από το να συγκρατήσει την αυτόκλητη τάση του στην… εποικοδομητική κριτική! Αλλά αυτό το κάνει από αγάπη. Πέρα πάντως από την κριτική, ο Παρθένος μπορεί να κάλλιστα να παίξει τον ρόλο «δύο σε ένα», δηλαδή να γίνει ένας εξαιρετικός σύντροφος και ο καλύτερος σου φίλος, γιατί παίρνει όλες τις σχέσεις του πολύ σοβαρά. Πιστεύει στο να είναι παρών και να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά, οπότε να ξέρεις ότι θα είναι δίπλα σου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Είναι πάντα ο πρώτος που θα πανηγυρίσει για τους θριάμβους σου, αλλά και ο πρώτος που θα σε βοηθήσει να μαζέψεις τα κομμάτια σου όταν νιώθεις ότι όλα καταρρέουν – ακριβώς όπως θα έκανε ο καλύτερος σου φίλος.

Διάβασε επίσης:


Πηγή