Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τα 3 διανοητικά ζώδια που χρειάζονται στήριξη από το ταίρι τους

Τα ζώδια της παρακάτω λίστας είναι οι στοχαστές του ζωδιακού, αναζητούν συνεχώς νέες γνώσεις και εμπειρίες ζωής, αλλά συχνά παγιδεύονται από τις επιδιώξεις του μυαλού τους. Έχουν επίσης μια υγιή διανοητική περιέργεια και μια εκτεταμένη άποψη της ζωής. Ως εκ τούτου, κρίνουν ως εντελώς ακατάλληλο «στενόμυαλο» σύντροφο που δεν μπορεί να μοιραστεί το πάθος τους για τη γνώση. Ακόμα καλύτερα, αναζητούν ένα ταίρι που όχι μόνο θα μπορεί να ακολουθήσει τα μονοπάτια του μυαλού τους, αλλά θα τους προκαλεί να μένουν ενεργοί και προσηλωμένοι στους πνευματικούς τους στόχους.

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι το πιο σέξι πράγμα σε κάποιον είναι το μυαλό του, τότε το πιθανότερο είναι να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω διανοητικά ζώδια που αναζητούν έναν εξίσου πνευματώδη σύντροφο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καθοριστικό χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι η απαράμιλλη εξυπνάδα τους, που ακολουθείται βέβαια από την περίφημη περιέργειά τους. Παρόλο που η σύνδεσή τους με τον πλανήτη Ερμή ο οποίος σχετίζεται με την επικοινωνία δείχνει ότι έχουν πάντα πολλά να πουν, οι Δίδυμοι δεν απολαμβάνουν τις κουβέντες που γίνονται για να γίνονται. Γιατί άλλωστε να μιλάνε επιφανειακά για κάτι, εφόσον μπορούν να εμβαθύνουν και να μάθουν νέα και πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα για τον συνομιλητή τους;

Παρόλο που η περιέργειά ενός Διδύμου είναι έντονη, αν δεν τον ικανοποιεί κάποιος/α με εξίσου βαθύ και περίεργο μυαλό, θα χάσει το ενδιαφέρον του πολύ γρήγορα. Αντιθέτως, εάν ένας υποψήφιος σύντροφος μπορεί να συμμετέχει στο είδος των πνευματωδών συζητήσεων που απολαμβάνει ένας Δίδυμος, έχει κάνει το πρώτο βήμα για να κλέψει πραγματικά την καρδιά του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι διαβόητοι για την ιδιότητά τους να μην παραμένουν πουθενά για μεγάλο διάστημα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει επειδή είναι «στον κόσμο τους» ή επειδή είναι ρηχοί. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μια βαθιά διανοητική περιέργεια που δεν τους αφήνει να μείνουν ακίνητοι – μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Αυτός είναι ο λόγος που είναι πάντα εν κινήσει, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και, μερικές φορές και νέους ανθρώπους, με εκπληκτικό ρυθμό. Ο Δίας, ο πλανήτης που τους κυβερνά, έχει να κάνει με την επέκταση, την ανάπτυξη και την ανάληψη κινδύνων. Ως εκ τούτου, οι Τοξότες δεν φοβούνται να επιδιώκουν σε καθημερινή βάση αυτά που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ένας Τοξότης για να αισθάνεται ικανοποιημένος σε μια σχέση, απαιτεί ένα ταίρι με το ίδιο επίπεδο διάνοιας και με μια διευρυμένη κοσμοθεωρία, που θα μπορεί να χωρέσει την… απεραντοσύνη του. Έναν άνθρωπο που θα μπορεί είτε να μοιράζεται μαζί του μια ελεύθερη προσέγγιση της ζωής, είτε να μπορεί να κεντρίζει την περιέργειά του, εμπλέκοντάς των συνεχώς σε συνομιλίες που διευρύνουν το μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου, αλλά τι άλλο θα περιμέναμε από το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη που συνδέεται με την ελευθερία και τα επαναστατικά οράματα; Ένας Υδροχόος, από μόνος του, είναι μια μελέτη πάνω στις αντιφάσεις. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι είναι βαθιά ανθρωπιστής και επιδιώκει να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζουν οι άνθρωποι. Όμως, αυτή η επιθυμία του έχει περισσότερο τις ρίζες της σε ένα χώρο ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, παρά σε ένα μέρος όπου κυριαρχούν τα συναισθήματα. Είναι έξυπνος και ελκυστικός αλλά και λίγο απόμακρος.

 Είναι δύσκολο να «σπάσεις» έναν Υδροχόο, αλλά το κλειδί για να μπεις στον στενό κύκλο αυτού του ζωδίου βρίσκεται στην διάνοια. Ακόμα κι αν τα πνεύματά σας ταιριάζουν ή αν μπορείς να κατανοήσεις τη μοναδική του οπτική, θα χρειαστεί αρκετή εξυπνάδα, υπομονή και περιέργεια για να προχωρήσει η γνωριμία σας. Αν όμως αυτό που σε διεγείρει πάνω απ’ όλα είναι η εξυπνάδα ενός ατόμου, τότε να θεωρείς βέβαιο ότι το λαμπρό και μοναδικό μυαλό του Υδροχόου θα αποδειχθεί το απόλυτο χαρακτηριστικό του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που προτιμούν τις ανάλαφρες κι όχι τις σοβαρές σχέσεις 

Αυτά είναι τα πιο ευφυή ζώδια! 


Πηγή