Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια που αν και η σχέση τους δεν «τραβάει» έχουν μια αδυναμία στο να σταματήσουν να συνευρίσκονται ερωτικά. Ίσως να γνωρίζεις και εσύ κάποιο από αυτά ή να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.

Για την ακρίβεια, μιλάμε για την αδυναμία κάποιων ατόμων να βάλουν ένα τέλος και να κλείσουν τον κύκλο που αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία: χωρισμόςσεξεπανασύνδεση (και πάλι από την αρχή). Το σπάσιμο αυτού του κύκλου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού η ερωτική τους σχέση δεν παύει να είναι συναρπαστική, σέξι και τρομερά δελεαστική.

Ο λόγος που αυτά τα ζευγάρια έλκονται μεταξύ τους ξανά και ξανά είναι επειδή δεν έχουν κλείσει ακόμα εντελώς την πόρτα στην πιθανότητα να λειτουργήσει καλά η σχέση τους. Μπορεί να μην είναι συμβατοί για μια πλήρως ανεπτυγμένη σχέση, αλλά η φυσική έλξη είναι αναμφισβήτητη και παραμένει δυνατή.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζωδιακά ζευγάρια δεν αντιστέκονται σε μια μικρή σεξουαλική συνεύρεση με τον/την πρώην τους και ποιοι είναι οι λόγοι που δεν μπορούν να μην απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ τους ξανά και ξανά:

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένα ζώδιο του αέρα βρεθεί στο κρεβάτι με ένα ζώδιο της φωτιάς το πάθος τους καίει. Η ισχυρή αμοιβαία αίσθηση περιέργειας τους καθιστά ένα εξαιρετικά συμβατό ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δύο ψάχνουν για έναν σύντροφο που τους κινεί το ενδιαφέρον, τους προκαλεί και τους κρατάει σε εγρήγορση – και τα βρίσκουν όλα αυτά ο ένας στον άλλον. Αλλά και τα δύο αυτά ζώδια είναι τόσο εγκεφαλικά που τείνουν να πηγαινοέρχονται μεταξύ διαφόρων πραγμάτων που τους τραβάνε την προσοχή, κάτι που κάνει τη σχέση τους δυνητικά ασταθή. Εντούτοις, ακόμα και όταν αποφασίσουν να χωρίσουν και να προχωρήσουν τη ζωή τους, παραμένουν συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλον. Συχνά μάλιστα ο Δίδυμος θα σκεφτεί «αυτός απομακρύνθηκε πρώτος». Μόνο που το ίδιο σκέφτεται και ο Τοξότης. Το αποτέλεσμα; Τα βρίσκουν και τα χαλάνε ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι η χημεία μεταξύ τους ακόμα ισχύει, έστω κι αν η σχέση μεταξύ τους δεν πρόκειται να στεριώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτά τα δύο ζώδια του νερού αγαπούν βαθιά και με πάθος και κατά συνέπεια περνάνε πολύ δύσκολα όταν πρόκειται να χωρίσουν. Παρόλο που το συναίσθημα, η ένταση και το πάθος δημιουργούν πολύ δυνατούς δεσμούς στο ζευγάρι Ιχθύ – Σκορπιού, και τα δύο ζώδια έχουν προδιαγραφές για να καταλήξουν σε καταστάσεις όπου θα εναλλάσσονται η άμυνα με την επίθεση. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο που μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα και τότε καθίσταται απαραίτητο πλέον το ζευγάρι να πάρει χωριστούς δρόμους. Αλλά, όταν μια σύνδεση είναι τόσο βαθιά όσο μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ζευγάρι, ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολο ν’ αφήσουν εντελώς ο ένας τον άλλον. Υπάρχει πάθος εδώ και εύκολα αναζωπυρώνεται, ακόμα κι όταν ξέρουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τη σχέση και να προχωρήσουν τη ζωή τους παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ζυγός και οι Ιχθύες είναι τα δύο πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού. Και τα δύο πιστεύουν πραγματικά στον έρωτα και θέλουν ένα παλαιού τύπου ρομαντισμό στη ζωή τους. Οπότε, όταν συμβεί να χωρίσουν, κανένας από τους δύο δεν θέλει να εγκαταλείψει την ελπίδα της συμφιλίωσης. Αυτό σημαίνει ότι συχνά αφήνουν ασαφές το καθεστώς της σχέσης τους, με την πιθανότητα της επανασύνδεσης να πλανάται στον αέρα – ακόμα κι αν ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Όμως, αυτές οι γκρι ζώνες αφήνουν ανοιχτή την πόρτα για ερωτικές συνευρέσεις μετά το χωρισμό, μόνο για να τους υπενθυμίζουν ότι είναι περισσότερο ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα παρά ο ένας με τον άλλον.

Το να πεις αντίο σε έναν ή μια πρώην μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για κάθε ζώδιο, αλλά για αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο. Οπότε μην κρίνεις με αυστηρότητα έναν φίλο ή και τον… εαυτό σου, αν όσα διάβασες σου μοιάζουν κάπως οικεία.

Διάβασε επίσης: 

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ιχθύς θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αυτές είναι οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν τους άντρες

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μαγεύουν με τα φιλιά τους


Πηγή