Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα σφαχτούν από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους

Κάποιοι άνθρωποι είναι καλύτερα να μένουν χώρια ή τουλάχιστον να μην προχωρούν σε σχέση, ανεξάρτητα αν υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ τους, καθώς οι διαφορές τους είναι περισσότερες από τα κοινά τους σημεία. Αν τα παρακάτω 3 ζωδιακά ζευγάρια αγνοήσουν τα προειδοποιητιά σημάδια και αποφασίσουν να είναι μαζί, το πιο πιθανό είναι να σφαχτούν από τον πρώτο μήνα

Ποια είναι;

❤️Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωσηMάθε τα πάντα εδώ!❤️

Ταύρος με Τοξότη

Ή αλλιώς η μέρα με τη νύχτα! Και μπορεί ο κανόνας περί ετερωνύμων που έλκονται να είναι σωστός, αλλά εδώ έχουμε πραγματικά την εξαίρεσή του. Η απλότητα από τη μια, η υπερβολή από την άλλη, πώς να μη σφαχτούν;  Ο ένας θέλει την ησυχία του, τη βολή του και την καλοπέρασή του. Δε λέει πολλά, δε θέλει να ταράζεται, ούτε και του αρέσουν οι φασαρίες και τα πήγαινε-έλα. Ο άλλος όμως είναι τρελιάρης, του πότε εδώ και πότε εκεί, λαλίστατος, παιχνιδιάρης, ζαβολιάρης και πλακατζής. Μόνο κοινό σημείο: ότι και οι δυο θέλουν να περνούν καλά, ΑΛΛΑ, με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Ταύρος είναι ευχαριστημένος με το καλό του φαγητό, την καναπεδάρα του, την κρεβατάρα του, το ωραίο του το σπίτι, ενώ ο Τοξότης με τα ταξίδια, τις εκδρομές, το έξω γενικά διαφορετικά πλήττει αφόρητα κι αυτή θα είναι η αιτία των καβγάδων τους. 

Δίδυμος με Παρθένο

Μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη-πλανήτη, τον Ερμή, είναι και τα δυο εκλογικευμένα κι έξυπνα ζώδια, αλλά εδώ σταματούν οι όποιες ομοιότητές τους. Ο Δίδυμος ανέμελος, αεικίνητος γυρνάει σαν τη σβούρα κι έχοντας την περιέργεια μικρού παιδιού, θέλει συνεχώς να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Από την άλλη, η αναλυτική και πρακτική Παρθένος μπορεί να βγάλει σπυράκια στο σωρό άχρηστων πληροφοριών και πραγματικά δε μπορεί να καταλάβει το χάσιμο χρόνου σε ανούσια πράγματα. Γκρίνια, κριτική και παρατηρήσεις θα κάνουν τη σχέση αφόρητη από ένα σημείο και μετά και οι τσακωμοί θα είναι πιο συχνοί όσο ο καιρός περνά.

❤️Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωσηMάθε τα πάντα εδώ!❤️

Καρκίνος με Λέοντα

Ο ένας του νερού, ο άλλος της φωτιάς! Τι γίνεται, αν ενωθούν; Καυτό νερό… που θα τους τσουρουφλήσει. Αν μιλάμε για δυο ζώδια που δεν έχουν τίποτα κοινό, εκτός ίσως από έναν-δυο πλανήτες καθώς είναι γειτονάκια, τότε μιλάμε γι’ αυτά. Ο πρώτος θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί μέσα στη σχέση και να δεθεί, ενώ ο άλλος έχει φλόγα και ενθουσιασμό και μπαίνει αμέσως σε αυτήν. Και συνεχίζουμε! Ο Καρκίνος είναι του σπιτιού και της οικογένειας, ο Λέων της κοινωνικής ζωής και της άπλας… Συνεσταλμένος και οικονόμος, υπερβολικός και ανοιχτοχέρης. Η κοινή τους ζωή, από την αρχή, θα είναι μια συνεχόμενη μάχη… ώσπου να το διαλύσουν. 


Πηγή