Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που κάνουν το πιο καυτό τηλεφωνικό σεξ!

Ποτέ μην υποτιμάς τη δυναμική που μπορεί να έχει το σεξ μέσω τηλεφώνου, αφού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσεις ζωντανή τη φλόγα με τον ερωτικό σου σύντροφο. Άλλωστε, οι… ιδιωτικές συνομιλίες δεν είναι μόνο πολύ διασκεδαστικές, αλλά βοηθούν και στην αναζωογόνηση της οικειότητας που έχετε μεταξύ σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ μέσω τηλεφώνου δεν είναι μόνο εξαιρετικά καυτό, αλλά απαιτεί εμπιστοσύνη και αποδοχή,

Αν και όλα τα ζώδια μπορούν να κάνουν σεξ από το τηλέφωνο, τα παραπάνω ισχύουν ιδιαίτερα εάν ο εσύ και ο/η σύντροφός σου είστε ένα από τα ακόλουθα 3 ζευγάρια τα οποία ομολογουμένως κάνουν το πιο καυτό τηλεφωνικό σεξ!

ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ

Όταν μιλάμε για τηλεφωνικό σεξ, τα δύο πύρινα ζώδια, Κριός και Λέων, ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν τα αίματα να ανάψουν. Ο Κριός που κυβερνάται από τον Άρη τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος, είναι πάντα έτοιμος για ένα αυτοσχέδιο τηλεφωνικό σεξάκι! Του αρέσει να παίζει το ρόλο του  γόη που θα σε σαγηνεύσει και, ευτυχώς για αυτόν, ο Λέων δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το να τον αποπλανούν. Ο Λέων «συνεργάζεται» απόλυτα με την ισχυρή σεξουαλική ορμή του Κριού, ενώ η έμφυτη αυτοπεποίθησή του δηλώνει ότι δεν έχει αναστολές να αφήσει τη σεξουαλική του ορμή να αναδειχθεί. Επιπλέον, επειδή το τηλεφωνικό σεξ είναι ουσιαστικά σεξ μέσω κομπλιμέντων, ο Λέων, που ζει για τους επαίνους, δεν θα πει ποτέ όχι σε μια καυτή τηλεφωνική συνεύρεση!

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ

Λόγω της ασυγκράτητης και χωρίς αναστολές περιέργειας που τον διακρίνει, ο Δίδυμος είναι πιο πιθανό να πάρει την πρωτοβουλία και να προτείνει το τηλεφωνικό σεξ. Αλλά και ο Ζυγός, που λατρεύει τη διανοητική διέγερση και τα λεκτικά παιχνίδια, είναι απολύτως στο στοιχείο του. Και τα δύο ζώδια αγαπούν τους πειραματισμούς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους kinky διαλόγους. Ο Δίδυμος ειδικά δεν είναι καθόλου ντροπαλός στο να περιγράψει ακριβώς το τι θέλει, και ενδιαφέρεται εξίσου να ακούσει τι είναι αυτό που διεγείρει το σεξουαλικό του ταίρι. Ο Ζυγός από την άλλη ζει για να φλερτάρει και η… εγκεφαλική διέγερση αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές ερωτογενείς ζώνες του. Αυτά τα δύο ζώδια μαζί θα κάνουν ίσως το πιο εφευρετικό και εξαιρετικά καυτό τηλεφωνικό σεξ.

ΙΧΘΥΕΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό και τους Ιχθύς, το τέλειο τηλεφωνικό σεξ έχει να κάνει με την δημιουργική φαντασία. Για τον εξαιρετικά ευφάνταστο και διαισθητικό Ιχθύ, αυτό γίνεται πολύ εύκολα, καθώς τείνει να είναι πολύ καλός σε οποιαδήποτε κατάσταση βασίζεται στην φαντασία. Είναι πολύ ενθουσιώδης και παιχνιδιάρης παρτενέρ και με ταλέντο στο τηλεφωνικό σεξ, αφού στ’ αλήθεια ζει για να προσφέρει ευχαρίστηση στο πρόσωπο που αγαπά. Θα αφήσει μάλιστα τον Σκορπιό να πάρει τα ηνία της συνομιλίας και να επωφεληθεί από τη φαντασία του. Και για τον Σκορπιό όμως είναι κάτι παραπάνω από μια σεξουαλική πράξη. Αυτό το ζώδιο που είναι περίφημο για το πάθος του, λατρεύει να παίζει διάφορους ρόλους στο κρεβάτι και το τηλεφωνικό σεξ του δίνει την τέλεια ευκαιρία να πειραματιστεί. Άλλωστε, το πιο πιθανό είναι να μάθει καινούργια κόλπα για να διεγείρει τον/την ερωτικό/ή του σύντροφο, που θα του φανούν χρήσιμα την επόμενη φορά που θα συνευρεθεί ζωντανά μαζί του!

Διάβασε επίσης: 

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι κυρίαρχα στο σεξ!

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Κριός θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!


Πηγή