Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο άντρας Παρθένος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο άντρας Παρθένος δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο μια γυναίκα Παρθένος μπορεί να καταλάβει τόσο πολύ έναν άντρα Παρθένο και το αντίστροφο. Οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου είναι ίσως οι μόνοι που ταιριάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους. Επικοινωνούν σε άλλο επίπεδο και στο κρεβάτι είναι… «φωτιά και λάβα». Δίνει ο ένας ό,τι ακριβώς θέλει ο άλλος και επίσης ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση. Έχουν τα ίδια γούστα στο σεξ και αυτό τα κάνει όλα πολύ πιο απλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια γυναίκα Δίδυμο, ο άντρας Παρθένος νιώθει απελευθερωμένος. Νιώθει ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε του φαντασίωση, όσο συνηθισμένη ή ασυνήθιστη και να είναι. Γιατί και η Διδυμίνα θέλει να δοκιμάζει τα όριά της και φυσικά να μπαίνει σε… αχαρτογράφητα νερά. Έχουν ένα είδος τρέλας στο σεξουαλικό κομμάτι και οι δυο και αυτή τους η τρέλα θα τους κάνει να ζήσουν νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόμοια περίπτωση με την γυναίκα Δίδυμο είναι και η γυναίκα Υδροχόος. Είναι ανοιχτόμυαλη, θέλει να δοκιμάζει νέες «συνταγές» και της αρέσει οτιδήποτε είναι προχωρημένο και εξεζητημένο. Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι ο άντρας Παρθένος, αλλά πίστεψέ μας, στο κρεβάτι δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινότητά του. Είναι kinky, του αρέσουν τα παιχνίδια και δεν διστάζει να προχωρήσει σε ακρότητες.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια με το πιο… «βρώμικο μυαλό»

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα έκαναν ποτέ ξανά σεξ με πρώην τους!

Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!


Πηγή