Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ζυγός θα κάνει έρωτα και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο άντρας Ζυγός δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΡΙΟΣ

Τα ετερώνυμα έλκονται! Και σε αυτή την περίπτωση έλκονται πολύ! Αυτό συμβαίνει, επειδή ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Καλύπτει τα κενά του και του δίνει αυτό που του λείπει. Στο κρεβάτι οι δυο τους θα τα δώσουν όλα! Η Κριαρίνα πάθος, ένταση, αυθορμητισμό και διεκδίκηση και ο Ζυγός θα της τα προσφέρει απλόχερα, καθώς είναι γεννημένος για να ικανοποιεί την παρτενέρ του με κάθε τρόπο. Η μεν Κριαρίνα θα πάρει την αμέριστη προσοχή, απόλαυση και αισθησιασμό και ο Ζυγός θα πάρει το απόλυτο πάθος!

ΛΕΩΝ

Ο Ζυγός με τον Λέοντα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους. Λατρεύουν τις απολαύσεις και την καλή ζωή. Θαυμάζουν ό,τι είναι ωραίο και επιζητούν την χλιδή. Θα κάνουν έναν έρωτα όλο… τρέλα. Η Λιονταρίνα θα του δώσει το πάθος, το glam, την ηδονή και εκείνος θα την ακολουθεί τυφλά και θα ικανοποιεί κάθε γούστο της. Το πιο πιθανό είναι αυτοί οι δυο να βάλουν φωτιά σε… σατέν σεντόνια. Θα κάνουν σεξ σε ένα δωμάτιο με καθρέφτες γύρω τους και θα θαυμάζουν τον βασιλιά και την βασίλισσα σε… ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Ζυγός για να ερεθιστεί πραγματικά και να ξεπεράσει τον εαυτό του στο σεξ, θα πρέπει η γυναίκα που θα έχει απέναντί του να τον κερδίσει με το μυαλό της. Είναι εγκεφαλικό ζώδιο ο Ζυγός και τρελαίνεται, όταν μια γυναίκα καταφέρνει να του μαγέψει το μυαλό και να τον κάνει να την θαυμάζει και να θέλει να την… ακούει να μιλά. Στο κρεβάτι αυτοί οι δυο ταιριάζουν αρκετά γιατί η γυναίκα Υδροχόος θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα και μπορεί να του δείξει όλα όσα οι προηγούμενες δεν μπόρεσαν. 

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Πώς αντιδρούν τα ζώδια, όταν έχουν καιρό να κάνουν σεξ

Τα πιο παθητικά ζώδια στο κρεβάτι


Πηγή