Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ιχθύς θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο Ιχθύς δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί με το που ακούσεις τον συνδυασμό αυτό να μην… πειστείς και τόσο για την σεξουαλική συμβατότητα των δυο αυτών ζωδίων, όμως πίστεψέ μας, στο κρεβάτι γίνονται άλλοι άνθρωποι. Ο Ιχθύς και ο Δίδυμος βλέπουν το σεξ πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο και έχουν παρόμοια γούστα. Μπορεί ο ένας να ικανοποιήσει τις προχωρημένες προτιμήσεις του άλλου και όχι μόνο να μην τον παρεξηγήσει, αλλά αντίθετα να τον αποθεώσει κιόλας…

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι και τα δύο ζώδια του Νερού. Ο Σκορπιός θα είναι ο πιο… άγριος της υπόθεσης, αλλά ο Ιχθύς το θέλει αυτό. Του αρέσει στο κρεβάτι να αναλάβει τον ρόλο του… “θύματος” που ικανοποιεί χωρίς καμία αντίρρηση τις ορέξεις του παρτενέρ του. Από την άλλη ο Σκορπιός θα έχει το πάνω χέρι, θα νιώθει κυρίαρχος, ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο και θα αισθάνεται ικανοποίηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με συναίσθημα. Ο ένας δίνει στον άλλο τόσο συναίσθημα που καταντάει λίγο cringe η κατάσταση. Αλλά οι δύο τους περνάνε τόσο, μα τόσο καλά. Καλύπτουν ο ένας τον άλλο, γεμίζουν τα κενά τους και νιώθουν απόλυτη ολοκλήρωση. Και στο κρεβάτι αυτό που κυριαρχεί είναι ο ρομαντισμός,ο αισθησιασμός, τα χάδια και οι αγκαλιές.  

Διάβασε επίσης:

Είσαι ιχθύς; Δες ποιες γυναίκες ΔΕΝ σου ταιριάζουν!

Ποια ζώδια βλέπουν το φλερτ σαν απιστία;

Πόσο συχνά κάνει σεξ κάθε ζώδιο


Πηγή