Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Καρκίνος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο Καρκίνος δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι και τα δυο ζώδια του νερού και το… συναίσθημα «ρέει» στις φλέβες τους. Μην τον έχεις για τόσο αθώο παιδί τον άντρα Καρκίνο. Στο κρεβάτι μπορεί να μεταμορφωθεί και να βγάλει «άγρια» γούστα. Δεν είναι και τόσο αγκαλίτσας, όσο μπορεί να υποθέτουν πολλοί. Η Σκορπίνα του βγάζει την kinky πλευρά του, αυτή που τον κάνει θηρίο στο κλουβί, έτοιμο να σπάσει το κρεβάτι! Θα τα δώσει όλα και θα της αποδείξει ότι τελικά το πάθος και η σεξουαλικότητα δεν είναι αποκλειστικό της προνόμιο… 

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα από την άλλη θα του βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του. Εντελώς ασυνείδητα ξέρει τα «κουμπιά» του. Θα τον αγκαλιάσει, θα τον χαϊδέψει, θα του δώσει αγάπη, ηρεμία, ασφάλεια και θα τον κάνει να «λυθεί» σε δευτερόλεπτα. Το σεξ δεν θα είναι «άγριο», όπως με την Σκορπίνα, θα είναι αισθησιακό όμως και θα κρατήσει για ώωωωρες γιατί πολύ απλά δεν θα χορταίνει ο ένας τον άλλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα θα του δείξει… ποιος είναι το αφεντικό. Θα αναλάβει τα ηνία, θα τον βάλει κάτω και δεν θα σηκωθεί, αν δεν την ικανοποιήσει πρώτα. Και αυτό είναι κάτι που αρέσει στον άντρα Καρκίνο. Θέλει πού και πού να έχει μια γυναίκα «αφέντρα» στο κρεβάτι του, να του δίνει εντολές και να τον εξουσιάζει. Όπως και η Σκορπίνα, του βγάζει τον kinky εαυτό του, αλλά με άλλο τρόπο. Το σεξ μεταξύ τους θα είναι έντονο! 

Διάβασε επίσης:

Σε αυτές τις 3 γυναίκες του ζωδιακού, κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Τα 3 ζώδια που η σεξουαλικότητά τους χτυπάει κόκκινο!

Τι αρέσει σεξουαλικά σε κάθε άντρα σύμφωνα με το ζώδιο του


Πηγή