Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Υδροχόος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο Υδροχόος δεν ταιριάζει εύκολα με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού… Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες». 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθερα πνεύματα και οι δυο, στο κρεβάτι μπορούν να κάνουν μεγάλο χαμό… Είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων, της ανεξαρτησίας και της χαλαρότητας. Στο σεξ θέλουν -πάνω κάτω- τα ίδια και μπορούν να μεταμορφωθούν σε ό,τι θελήσουν για να κάνουν κάθε φαντασίωσή τους πραγματικότητα.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχάστε την εικόνα που -σίγουρα- έχετε για την γυναίκα Αιγόκερω. Μπορεί στην καθημερινότητά της να μην είναι και το πιο… “καυτό” θηλυκό, όταν όμως πρόκειται για την σεξουαλική της ζωή, μεταμορφώνεται. Μπορεί να γίνει όλα όσα θέλει ένας Υδροχόος στο κρεβάτι. Να τον τρελάνει γιατί έχει αυτά που εκείνος δεν διαθέτει. Ο Υδροχόος αρέσκεται να την βλέπει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να του επιβάλλεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα είναι πάνω κάτω ίδια περίπτωση με την Διδυμίνα. Όταν θέλει κάτι χαλαρό, είναι πραγματικά χαλαρή. Της αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία και δεν θα πει ποτέ όχι, αν ο Υδροχόος της προτείνει να δοκιμάσει κάτι νέο και διαφορετικό. Ταιριάζουν γιατί κανένας δεν πνίγει και δεν πιέζει κανέναν… Μαζί πραγματικά μπορούν να ζήσουν τις “50 αποχρώσεις του γκρι”. 

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια βλέπουν το φλερτ σαν απιστία;

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ποια γυναίκα προσελκύει τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό τους


Πηγή