Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια που απαιτούν «χώρο» μέσα σε μια σχέση

Μη σου φαίνεται παράξενο: Το να περνάς χρόνο μόνος σου είναι μια ικανοποίηση. Ανεξαρτήτως αν είσαι ρομαντική ψυχή ή όχι, το να περνάς μια μέρα ή μια νύχτα μόνος/η, μπορεί να είναι απλώς μια μέρα ξεκούρασης ή και μια ολική θεραπεία. Σε κάθε στάδιο μιας σχέσης, είναι αναμενόμενο να χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να χαλαρώσεις. 

Αν νιώθεις κάπως ανήσυχος/η μέσα στη σχέση σου ή αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ενημέρωσε το ταίρι σου για το τι νιώθεις. Μπορεί να βοηθήσει και να βρείτε μια λύση, με τρόπο που θα δουλεύει και για τους δύο. Είτε με το να κρατήσετε μια νύχτα τη βδομάδα για βγαίνετε και να βλέπετε τους φίλους σας ή να διαλέξετε μια μέρα το μήνα για  να βγείτε μόνοι. Το να δίνεις προτεραιότητα στην ελευθερία σου μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ αποτελεσματική πρακτική μέσα σε μια σχέση.

Αν πάντως αγαπάς ολοκληρωτικά και απόλυτα το ταίρι σου, αλλά θέλεις επίσης να έχεις χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πύρινο ζώδιο του Τοξότη είναι ένας αναζητητής της ελευθερίας και λάτρης της περιπέτειας. Είναι ο τύπος που θα πηδήξει σ’ ένα λεωφορείο χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο προορισμός του ή θα τα παρατήσει όλα για να φύγει σε ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Στους Τοξότες αρέσει να κάνουν ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν. Είναι οι εξερευνητές του ζωδιακού που αγαπούν να μετακινούνται και να ταξιδεύουν όλη την ώρα. Φυσικά, όταν ανακαλύψουν κάποιον που να είναι εξίσου συναρπαστικός με τους ίδιους, τότε γίνονται η καλύτερη ταξιδιάρα παρέα για τον/την σύντροφό τους. Αγαπούν τη γνώση και να εξελίσσονται δίπλα σε ένα άλλο πρόσωπο, αλλά παράλληλα θέλουν πολύ χώρο για τον εαυτό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ευπροσάρμοστο και δραστήριο ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται άμεσα με την αλλαγή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Οι Δίδυμοι αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και επιδίδονται διαρκώς στο κυνήγι διαφορετικών εμπειριών και μαθημάτων. Αν και είναι οι απόλυτοι επικοινωνιακοί και υποστηρικτικοί σύντροφοι, μπορεί να νιώσουν ότι ασφυκτιούν, αν δεν συναντούν διαρκώς νέους ανθρώπους και δεν επισκέπτονται νέα μέρη για ν’ αλλάξουν παραστάσεις. Είναι εραστές της συζήτησης και την επικοινωνίας και εντυπωσιακοί όταν μετέχουν σε μια συζήτηση, ειδικά με άτομα που δεν έχουν συναντήσει ξανά. Αγαπούν το φλερτ και είναι ελεύθερα πνεύματα. Είτε η σχέση τους είναι «στα μέλια» του πρώτου καιρού είτε έχουν μακροχρόνιο δεσμό, είναι απαραίτητο για την ψυχική τους ευεξία να μπορούν να κάνουν τα δικά τους και να ανταμώνουν με νέες παρέες.

ΚΡΙΟΣ

Αν παρομοιάζαμε τον Κριό με κάποια ταινία, φυσικά θα επρόκειτο για το sequel «The Fast and the Furious». Αυτό το παθιασμένο ζώδιο ορμάει απερίσκεπτα στο κάθε τι που κάνει και τον συγκινεί αφάνταστα το κυνήγι και η έξαψη σε έναν καινούριο έρωτα ή μια σχέση. Παρόλο που είναι οι πλέον παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες σύντροφοι, μπορούν να γίνουν πολλοί νευρικοί όταν οι σχέσεις τείνουν να γίνουν πιο σοβαρές. Ανεξάρτητα από την ρομαντική του κατάσταση, ο Κριός ζει κυνηγώντας την έκσταση και εκτιμάει την ανεξαρτησία του περισσότερο από κάθε τι. Φυσικά, όταν βρίσκει κάποιον που τον κρατάει δεσμευμένο χωρίς να κουτσουρεύει τον ενθουσιασμό του, τότε μπορεί να πέσει “με τα μούτρα” στον έρωτα για μεγάλα διαστήματα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Αυτό είναι το «κάτι» που έχεις και ξετρελαίνει τους άλλους!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 


Πηγή