Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζώδια που θα είναι πάντα δίπλα σου, ό,τι κι αν σου συμβεί!

Ίσως να έχει έρθει η ώρα που αποφάσισες να διαλέξεις έναν σύντροφο που θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε στιγμή της ζωής σου – είτε δυσάρεστη είτε ευχάριστη. Έναν σύντροφο με τον οποίο θα ήθελες να μοιράζεσαι τα πάντα, να νιώθεις εμπιστοσύνη ότι θα τηρεί τις υποσχέσεις του και θα είναι αφοσιωμένος σε εσένα, όσο κι εσύ σε εκείνον.

Αν, λοιπόν, βρίσκεσαι σε τέτοια φάση, να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που καταλαβαίνουν το τι σημαίνει να είσαι πραγματικά αφοσιωμένος σε ένα άτομο με το οποίο έχεις «δέσει» τη ζωή σου και το βλέπεις σαν ένα κομμάτι του εαυτού σου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα ζώδια δεν έχουν τα προσόντα για να είναι αξιόπιστα και δοτικά, όμως διαλέξαμε τρία από αυτά, που μπορείς να στοιχηματίσεις ότι στα δύσκολα «θα βάλουν πλάτη για σένα», όχι μόνο μια φορά, αλλά κάθε φορά που θα χρειαστεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι εκ φύσεως υποστηρικτικός και αφοσιωμένος στα δικά του άτομα. Αν κάποιος δοκιμάσει, έστω, να παίξει μαζί σου ή να σε βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο, καλύτερα να ευχηθεί να μην βρίσκεται κάπου εκεί γύρω ο Ταύρος σου! Με τα ζώδια της γης γενικά, ισχύει το ρητό «αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις». Όταν σου δώσει τον λόγο του, να είσαι σίγουρος/η ότι δεσμεύεται να τον κρατήσει δια παντός. Ο Ταύρος μπορεί να είναι για σένα το απόλυτο στήριγμα που θα σου παρέχει τη σιγουριά και τη συναισθηματική ισορροπία που έχεις ανάγκη.

Αυτή η ακλόνητη αφοσίωση του Ταύρου προέρχεται από την βαθιά επιθυμία του να βρίσκεται σε μια ουσιαστική σχέση η οποία θα βασίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη. Είναι το ζώδιο που αναζητά με πάθος την σταθερότητα και την ασφάλεια, ιδιαίτερα όσον αφορά σε συναισθηματικά θέματα. Επίσης, είναι το άτομο «της συνήθειας» και εξαιρετικά πεισματάρικο. Το πείσμα του όμως είναι εκείνο που κάνει τον Ταύρο περισσότερο υποστηρικτικό. Ακόμα κι αν εσύ «είσαι λάθος» ή έχεις άδικο!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που εκτιμάει ο Σκορπιός, πάνω απ’ όλα, είναι η εμπιστοσύνη και η έμψυχη υποστήριξη. Ως ένα συναισθηματικό και έντονο ζώδιο, αν νιώσει ότι χρησιμοποιούν ή δεν σέβονται τον/την σύντροφό του, δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε τίποτα και σε κανένα. Όμως, εδώ υπάρχει ένα σημείο που θα πρέπει να προσέξεις και να συμφωνήσεις από την αρχή με τον Σκορπιό: Επειδή ο ίδιος είναι απόλυτα αφοσιωμένος, περιμένει από εσένα να είσαι εξίσου δυνατός/ή, παθιασμένος/η και με ακλόνητη αφοσίωση στο πρόσωπό του.

Δυστυχώς, το να προσδοκά από τον/την σύντροφό του να συναντηθούν «στο ίδιο επίπεδο» αφοσίωσης δεν είναι πάντα τόσο ρεαλιστικό, με συνέπεια να νιώθει συχνά απογοητευμένος ή προδομένος. Από τη στιγμή που θα μπει μέσα του ο σπόρος της αμφιβολίας ή θα νιώσει έστω ένα ίχνος «προδοσίας», το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω για εκείνον. Αυτή η αντίδραση του Σκορπιού, οφείλεται συχνά στη μυστική εσωτερική του ζωή και τη διαρκή ψυχική του πάλη που προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους. Αυτό το υδάτινο ζώδιο μπορεί να είναι μυστικά ανασφαλές και υπερ-ευαίσθητο. Να ξέρεις, πάντως, ότι η έντασή του πηγάζει από τα ακραία πάθη του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι άλλο ένα ζώδιο που έχει την έμφυτη ικανότητα να προστατεύει και να υπερασπίζεται το άτομο που αγαπάει, με πάθος που μπορεί να αγγίζει και τα όρια της υπερ-προστατευτικότητας. Κανένα ζώδιο δεν είναι πιο πιστό από τον Καρκίνο. Θα μπορούσε να πεθάνει για την αγάπη, αλλά και να «σκοτώσει» από μίσος. Για αυτό πρέπει να… προσέχεις πολύ τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά του.

Διαθέτει ένα απόλυτα «τυφλό σημείο» για εκείνους που αγαπά και μπορεί να παραβλέψει σχεδόν τα πάντα! Εννοείται, όμως, ότι απαιτεί το ίδιο ως αντάλλαγμα και θέλει να του το δείχνεις με κάθε τρόπο: καρδούλες, γλύκες, ρομαντισμό και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Μόνο έτσι νιώθει ασφάλεια. Ο Καρκίνος, όπως και ο Σκορπιός, θα φτάσει ως την άκρη του γκρεμού για να σώσει τον/την σύντροφό του, αλλά αυτό πάει μαζί με την προσδοκία του ότι θα εισπράξει το ίδιο σε αντάλλαγμα. 

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή