Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα 3 ζώδια που θα σου δώσουν με μεγάλη ευκολία «τα παπούτσια στο χέρι»

Και όμως… Μπορούν πολύ εύκολα να χωρίσουν αν νιώσουν ότι καταπιέζονται, ή ότι δεν είναι πια ερωτευμένοι ή πολύ απλά αν… ξενέρωσαν μαζί σου. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Τα τρία ζώδια που μπορούν να το κάνουν αυτό θα σε εκπλήξουν…

ΚΡΙΟΣ

Ανήσυχα πνεύματα, βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχόμενα εναλλαγές στην ζωή τους. Αν δεν μπορείς να τους ιντριγκάρεις και να κρατάς το ενδιαφέρον τους αμείωτο, έχεις μεγάλο πρόβλημα. Αν ξενερώσουν, θα φύγουν από την σχέση πριν καν το καταλάβεις. Είναι ματαιόδοξοι, εγωιστές, εγωκεντρικοί και μπορεί αρχικά να ενθουσιάζονται και να πέφτουν στον έρωτα με τα μούτρα, όμως γρήγορα η χαρά τους και ο ενθουσιασμός τους εξαφανίζονται!

Tip: Ο Κριός δεν θα μείνει για πολύ σε μια σχέση με Λέων και Αιγόκερω (όχι ότι και τα άλλα ζώδια είναι safe, αλλά… λέμε τώρα).

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι τρυφεροί και γενναιόδωροι. Έχουν μεγάλη ανάγκη να νιώθουν ότι τους αγαπούν και τους θαυμάζουν. Αλλά, σε μια στιγμή μπορεί όλα να ανατραπούν και να γίνουν πεισματάρηδες, τεμπέληδες και στραβόξυλα. Τόσο που δύσκολα θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Η ανάγκη τους πάντως για θαυμασμό, λατρεία, αλλά και… αποθέωση είναι αυτή που συχνά τους κάνει να ξενοκοιτάνε και να φλερτάρουν. Να θέλουν κάτι καινούργιο για να ανανεωθούν και να νιώσουν και πάλι «βασιλιάδες».

Tip: Λέων και Παρθένος απλά… δεν «κάνουν χωριό»!

ΖΥΓΟΣ

Δεν του το είχες σίγουρα… Σιγανό ποταμάκι ο Ζυγός. Σχεσάκιας από τους λίγους. Δεν τσακώνεται και δεν χωρίζει εύκολα. Νομίζεις. Ο Ζυγός, αν ξενερώσει ή νιώσει ότι δεν είναι το κύριο ενδιαφέρον σου, έχει φύγει και δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Και το κορυφαίο; Έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό. Πάει γι’ άλλα πιο ωραία, πιο μεγάλα και δεν κοιτάζει πίσω του. Και μένεις εσύ μετά να… απορείς.

Tip: Όταν ο Ζυγός βλέπει Καρκίνο, Αιγόκερω και Ιχθύ απλά… αλλάζει δρόμο!

Διάβασε επίσης:

Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι 3 πιο ποθητοί άντρες του ζωδιακού!

Τα τρία ζώδια που μπορούν να σου «βγάλουν το λάδι»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για κάθε άντρα του ζωδιακού για να έχεις το πάνω χέρι!


Πηγή