Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια που κάνουν πολλές υποχωρήσεις για να μη «χαλάσει» η σχέση τους!

Για ένα σωρό λόγους, οι ανθυγιεινές και δυστυχείς σχέσεις είναι συνηθισμένες ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι μαζί. Πολύ συχνά, συναντάμε ζευγάρια που είτε η σχέση τους δεν προχωράει είτε έχουν πολύ φτωχή επικοινωνία.

Μερικές φορές μάλιστα, η μια πλευρά μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά ή και καταπιεστικά, σημάδια που δηλώνουν ότι η σχέση γίνεται τοξική. Μια δυστυχισμένη σχέση μπορεί να σωθεί, όμως μια τοξική συνήθως δεν μπορεί. Και σε αυτήν την περίπτωση, καλύτερα να φύγεις όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το να εγκαταλείψει κάποιος μια μη υγιή σχέση μπορεί να είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά υπάρχουν 3 ζώδια, για τα οποία είναι ακόμα δυσκολότερο να σπάσουν τα δεσμά τους και να φύγουν από καταστάσεις που τα φθείρουν και τελικά είναι δυστυχισμένα. 

Σημείωση: Ό,τι διαβάσεις πιο κάτω, ισχύει και για όσους/ες έχουν την Αφροδίτη τους σε ένα από τα αυτά τα ζώδια. 

Αν θέλεις και εσύ να βρεις που έχεις την Αφροδίτη σου ή και τους άλλους πλανήτες στον προσωπικό σου χάρτη, πάτησε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το πιο πιστό και το πιο αξιόπιστο ζώδιο κάτι που τον κάνει ένα από τους πιο ρομαντικούς συντρόφους. Εντούτοις, τείνει να είναι υπερβολικά αφοσιωμένος, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να αξιολογήσει με καθαρό μυαλό εάν πρέπει ή εάν μπορεί να εγκαταλείψει μια σχέση.

Μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του και να υπερασπιστεί τον/την σύντροφό του ακόμα κι αν δεν το αξίζει, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στις ενθουσιώδεις αγάπες και στις απατηλές υποσχέσεις.

Ένας Ταύρος ή ένα άτομο με Αφροδίτη στον Ταύρο δεν αρέσκεται στις αλλαγές. Ως ζώδιο της γης, σχεδόν πάντα προκρίνει τη σταθερότητα και τις ήρεμες καταστάσεις, παρά τις αναταράξεις και τα νέα περιβάλλοντα.

Είναι πολύ πεισματάρης και είναι πιθανό να κάνει σχεδόν τα πάντα για να διατηρήσει τα πράγματα ως έχουν, καθώς προσπαθεί να αποφύγει την αστάθεια. Όπως τα περισσότερα προβλήματα των Ταύρων, έτσι και τα προβλήματα στις σχέσεις του, μπορούν να επιλυθούν με το να αποδεχτεί τη μόνη αλήθεια που είναι σταθερή σύμπαν: την αλλαγή.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων. Λειτουργεί καλύτερα μέσα σε μια σχέση και γενικότερα όταν έχει ένα ταίρι, επειδή οι άλλοι άνθρωποι ικανοποιούν τη φυσική του ανάγκη για υποστήριξη και ισορροπία.

Επειδή το να αφήσει μια σχέση ή να πάρει διαζύγιο κάνει το Ζυγό να χάνει την ισορροπία του (είναι από τα χειρότερα σενάρια για αυτό το ζώδιο), είναι έτοιμος να κάνει πολλούς συμβιβασμούς ή υποχωρήσεις και να ανεχτεί πολύ περισσότερες κακές στιγμές απ’ ότι θα έπρεπε.

Οι Ζυγοί είναι πολύ ανεξάρτητοι και αποτελεσματικοί άνθρωποι στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους εκτός της σχέσης τους, κάτι που μπορεί να φαίνεται παράξενο για αυτό το ζώδιο, το οποίο είναι τόσο επικεντρωμένο στον τομέα των σχέσεων.

Ο Ζυγός είναι ένα πολύ θετικό ζώδιο, οπότε τα προβλήματα μιας δυσάρεστης συνύπαρξης λύνονται με το να θυμάται πόσο εύκολο θα είναι να βρει έναν καλύτερο σύντροφο. Βασικά του όπλα επίσης είναι η ανεξάρτητη φύση του, η εξυπνάδα, η γοητεία και οι δημιουργικές ικανότητες που ούτως ή άλλως διαθέτει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων έχει αμέτρητες ιδιότητες που το κάνουν ιδιαίτερα επιρρεπές στο να κολλήσει σε μια τοξική σχέση. Οι Ιχθύες είναι μάρτυρες… εκ φύσεως, το πιο αφοσιωμένο από όλα τα ζώδια. Βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους, συνήθως εξαιτίας της εμπιστοσύνης και της αγάπης που νιώθουν παρά για εγωιστικούς λόγους. Η αυτοθυσία είναι μια λέξη-κλειδί για έναν Ιχθύ.

Επίσης, τείνουν να αποσύρονται από την πραγματικότητα και να αγνοούν την πιθανή κακή συμπεριφορά του συντρόφου τους, πράγμα το οποίο συνήθως τους βοηθάει να αποφεύγουν τις συγκρούσεις, αφού ο Ιχθύς μισεί τους καυγάδες.

Η δεκτική και διαισθητική φύση του, πάντως, βοηθάει αυτό το ζώδιο να μάθει από τα λάθη του και να βγει νικητής από αυτά, αναγνωρίζοντας ότι το να θυσιάζεται δεν βοηθάει κανέναν. Οι Ιχθύες μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα αυτό-βελτίωσης, υιοθετώντας ένα είδος αυτοσεβασμού που ο καθένας χρειάζεται και που τελικά θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές που συμμετέχουν στη σχέση. 

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν προβληματικές σχέσεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αν σ’ ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή