Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 3 ζώδια που μπλέκουν σε σχέσεις αγάπης – μίσους

Αν δεν έχει η σχέση ένταση, θυμό, καβγάδες και… make up sex, τότε δεν είναι η κατάλληλη για τα ζώδια αυτά. Όταν ερωτεύονται, γίνονται σχεδόν άλλοι άνθρωποι και “χάνονται” μέσα στο πάθος και τον ερωτισμό. Θέλουν πού και πού να… “ανάβουν τα αίματα” και αν οι καταστάσεις είναι ήρεμες, τότε κάνουν κάτι και ταράζουν εκείνοι τα νερά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν χρειάζεται να πει πολλά κανείς για τους Διδύμους. Και μόνο το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος με… δυο προσωπικότητες τα λέει όλα. Αλλάζουν συνέχεια γνώμη, δεν ξέρουν τι θέλουν, είναι μια εδώ και μια εκεί… Τώρα σε αγαπούν και μετά από ένα λεπτό θυμούνται κάτι και σε… μισούν. Δεν έχουν σταθερή ψυχολογία, έχουν πολλά ups and downs και η ζωή τους όλη είναι μια “μάχη” αγάπης και μίσους.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος από την άλλη ζει για την σχέση του. Δίνεται ολοκληρωτικά στο άλλο του μισό και ακόμα και αν… πονάει και υποφέρει μέσα στον δεσμό του, δε θα φύγει, αλλά θα μείνει εκεί να παλεύει. Όσο και αν κάποιες φορές μισεί τον/τη σύντροφό του και θέλει μέχρι και να τον/την χτυπήσει, παράλληλα τον/την αγαπάει πολύ και με όλη του/της δύναμη. Τον “τρέφει” όλη αυτή η κατάσταση και έχει και με κάτι να γκρινιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο που του αρέσει να ζει μέσα σε μια σχέση έντασης και μπόλικου πάθους. Τον εξιτάρει αυτή η… «μάχη» και γουστάρει όσο τίποτα να ισορροπεί ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος. Αυτός ο Πλούτωνας -που είναι κυβερνήτης του- φταίει για όλα. Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο Σκορπιός αγαπά να… μισεί τον/την σύντροφό του.

Διάβασε επίσης:

Αυτόν τον τύπο ανθρώπου θέλει το κάθε ζώδιο στη ζωή του!

Η κοινή ζωή αυτών των ζευγαριών μπορεί να γίνει ζωντανός εφιάλτης!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»


Πηγή