Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Ας υποθέσουμε ότι τα 12 ζώδια λαμβάνουν μέρος σε ένα reality show στο οποίο θα λάμβαναν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αν άντεχαν για μερικές εβδομάδες να απέχουν εντελώς από το σεξ. Και μάλιστα, ενώ γύρω τους κυκλοφορούν τρομεροί ερωτικοί πειρασμοί, να μην επιτρέπονταν καθόλου τα χάδια ούτε τα φιλιά. (Μην σου φαίνεται παράξενο υπάρχει ένα τέτοιο show που αυτήν την εποχή παίζεται στο Netflix).
Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σκεφτείς ότι έζησες κάτι ανάλογο αυτές τις μέρες με τον εγκλεισμό, λόγω κορονωιού και μάλιστα χωρίς χρηματικό έπαθλο! Δεν είναι βέβαια το ίδιο, γιατί στο σπίτι σου δεν υπάρχουν κάμερες να σε παρακολουθούν και είναι αρκετά πιθανό να βρεις κάποια… διέξοδο! Σε κάθε περίπτωση, αν αναρωτιέσαι ποιο από τα 12 ζώδια θα άντεχε και ποιο όχι, να κλειστεί σε ένα χώρο όπου κυκλοφορούν οι πειρασμοί, αλλά ο κανόνας είναι «κοιτάς, αλλά δεν αγγίζεις», διάβασε πιο κάτω και θα καταλάβεις.

Τα 4 ζώδια που ακολουθούν τείνουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες και συχνά να μπλέκουν σε δύσκολες καταστάσεις. Έτσι, με την τακτική που ακολουθούν, το πιο πιθανό είναι να υπέκυπταν στον πειρασμό και πάρα πολύ γρήγορα να τους… πέταγαν έξω από το reality show!

ΚΡΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο πρωτογονισμό στο σεξ, με την πραγματική, αρχέγονη σημασία του. Αν έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις σεξ με έναν Κριό, θα έχεις διαπιστώσει ότι τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι κάτι που το προσπερνάει πολύ γρήγορα, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το κυρίως πιάτο. Επιπλέον, κάθε φορά που έρχεται σε σεξουαλική επαφή είναι για εκείνον μια κατάκτηση, αφού τόσο την αποπλάνηση όσο και αυτή καθαυτή την πράξη τις θεωρεί προκλήσεις. Αυτές ακριβώς οι δύο ιδιότητες, δηλαδή η ανυπομονησία και η μαχητικότητά του, είναι τα πιο «αδύναμα» στοιχεία του, που θα τον εμποδίσουν να αντέξει σε ένα τεστ σεξουαλικής αποχής!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές πλευρές στον χαρακτήρα του, πράγμα που τον καθιστά τον τέλειο παίκτη για ένα reality show. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει. Είναι πολύ εύστροφος, περίεργος και θα μπορούσε να το δει ως μια αποστολή στην οποία θα πρέπει να βρει όλα τα σημεία-κλειδιά. Όταν όμως πρόκειται για σεξ, ξέρουμε καλά ότι του αρέσει το φλερτ, το παιχνίδι, τα λεκτικά σεξουαλικά υπονοούμενα και όλες ανεξαιρέτως οι στάσεις, οι συνδυασμοί και οι παραλλαγές. Έτσι, από τη στιγμή που θα διεγερθεί σεξουαλικά, μπορεί πολύ εύκολα να χάσει την αίσθηση της αυτοσυγκράτησης και βέβαια να χάσει και το παιχνίδι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απ’ όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός θα ήταν πιθανόν ο πρώτος που θα έχανε σε ένα παιχνίδι αποχής από το σεξ. Ο κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας, τον σπρώχνει σε καταστάσεις που πάντα έχουν να κάνουν με το σεξ, τις εμμονές και τα ταμπού. Έτσι, αν πεις σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, το μόνο που θα πετύχεις είναι να το θέλει ακόμα περισσότερο. Επίσης, είναι ένα πολύ σεξουαλικό ζώδιο, που του αρέσει πολύ το παιχνίδι της δύναμης και της εξουσίας. Και σίγουρα θα παίξει το ρόλο του ατόμου που επιδιώκει να σαγηνεύσει τους γύρω του. Από τη στιγμή, λοιπόν που αυτό το σέξι, σφοδρό και μυστήριο άτομο θα σε βάλει στο μάτι, θα του είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί στις επιθυμίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την παθιασμένη φύση , τον αυθορμητισμό και τις διασκεδαστικές ερωτικές του περιπέτειες. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι προκύπτουν καθ’ οδόν προς τους στόχους του. Αυτή ακριβώς η φύση του, δηλαδή το να πηγαίνει σύμφωνα με τη ροή, είναι που θα κάνει έναν Τοξότη να χάσει πολύ γρήγορα σε μια πρόκληση αποχής από το σεξ. Λατρεύει να ζει τη στιγμή. Οπότε, αν συνδεθεί με κάποιο άτομο που το βρίσκει ελκυστικό, και αισθανθεί την ακατανίκητη επιθυμία να το φιλήσει, δεν πρόκειται να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Απλώς θα το κάνει!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι κυρίαρχα στο σεξ!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 


Πηγή