Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα 4 ζώδια που μπλέκουν σε προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις

Μερικά ζώδια, όπως για παράδειγμα η Παρθένος, έχουν πιο προσγειωμένη ματιά στην αναζήτηση συντρόφου. Φτιάχνουν μια λίστα (ακόμα και νοητή) με τα υπέρ και τα κατά ενός υποψήφιου και πορεύονται αναλόγως. Άλλα ζώδια όμως παρασύρονται συναισθηματικά και πέφτουν σε ανθρώπους που τείνουν να δημιουργούν προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις. Διάβασε πιο κάτω ποια ζώδια που ελκύουν τέτοια άτομα!

ΛΕΩΝ

Μερικές σχέσεις τείνουν να είναι αρκετά σταθερές, με ελάχιστους καβγάδες και τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι σχέσεις που ποτέ δεν ξέρεις τι απρόοπτα θα προκύψουν.

Ίσως αυτό να είναι το θέμα με τους Λέοντες. Συνήθως έχουν πρόβλημα με το να μη δημιουργούν κάποιο δράμα στις σχέσεις τους. Και είναι πολύ πιθανόν ο Λέων να μην είναι ο μόνος δραματικός μέσα στη σχέση. Γιατί τείνει να έλκει και να έλκεται από άτομα που επίσης δραματοποιούν τις καταστάσεις.

Λέοντα, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μαλώσεις με το ταίρι σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο. Το να μένεις ψύχραιμος μπορεί να βοηθήσει την κουβέντα σας να γίνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική.

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι Ζυγός, ίσως να έχεις πρόβλημα στο να κρατήσεις την ανεξαρτησία σου μέσα στη σχέση, ενώ είναι πολύ πιθανό να δυσκολεύεσαι στο να πλησιάσεις πραγματικά τους συντρόφους σου.

Ο Ζυγός αγωνίζεται ενάντια στις σχέσεις αλληλεξάρτησης, επειδή τείνει να προβάλει τα προβλήματά του στον/στην σύντροφό του. Και αντιστρόφως.

Εκτός αυτού, πιθανότατα αδυνατεί να διαλέξει έναν υγιή τρόπο για να επιλύει τα θέματα όταν προκύπτουν. Μισεί τις αντιπαραθέσεις και συχνά συμπεριφέρεται με έναν τρόπο παθητικά-επιθετικό, προκειμένου να τις αποφύγει.

 Ζυγέ, ακόμα κι αν αγαπάς βαθιά τον/την σύντροφό σου, καλό θα ήταν να του λες τι σκέφτεσαι όταν έχεις πρόβλημα, ώστε να το λύνετε, αντί να το αφήνεις και να χειροτερεύει.

 ❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Σκορπιός είναι ικανός να αγαπάει με πάθος τον/την σύντροφό του, αλλά πιθανόν να παραείναι της… προσκόλλησης. Σε μια υγιή σχέση, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ισορροπία. Όταν το πάθος αυξάνεται ανεξέλεγκτα, τότε η εμμονή καθίσταται προβληματική.

Ακόμα κι αν είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια, όταν νιώθει άσχημα ψυχολογικά, μπορεί να εκφράζεται δείχνοντας υπερβολική ζήλεια στον σύντροφό του, κάτι που προφανώς καθιστά τη σχέση δυσλειτουργική.

Σκορπιέ, το καλύτερο θα ήταν να αφήνεις χώρο στον σύντροφό σου όταν τον χρειάζεται, ώστε να μπορείς να μείνεις κοντά του χωρίς να τον ελέγχεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι πολύ πιθανό να έχουν ταραχώδεις σχέσεις, στις οποίες δεν θέτουν ποτέ σαφή όρια για το πόσο και πως θα ασχοληθούν με αυτές. Δηλαδή, πόσο κομμάτι του εαυτού τους θα αναλώσουν μέσα στη σχέση.

Ένας Ιχθύς μπορεί να παρασυρθεί εύκολα σε μια σχέση όπου θα υπάρχει συναισθηματικό χάος, με ακανόνιστα όρια και ακραίες καταστάσεις αλληλεξάρτησης.

Ιχθύ, μάλλον χρειάζεται να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στο να κάνεις αναδρομή στις περασμένες σχέσεις σου. Αν διαπιστώσεις ότι για κάποιους λόγους ήταν δυσλειτουργικές, θα πρέπει να βελτιώσεις τη στρατηγική σου στο να κάνεις πιο υγιή την τωρινή ή τη μέλλουσα σχέση σου. 

Διάβασε επίσης: Θα υπάρχει happy end στη σχέση σου; Ο χάρτης σου στο φανερώνει!

Τα 6 ζευγάρια ζωδίων που θα υποφέρουν πολύ με τον χωρισμό τους


Πηγή