Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα 4 ζώδια που τρελαίνονται να «παίζουν με το μυαλό» του άλλου

Για να μπορέσεις να μπεις στο παιχνίδι αυτό καταρχάς θα πρέπει να έχεις ένα “δυνατό” και έξυπνο μυαλό. Αν έχεις μπλέξει με ένα από αυτά τα ζώδια να ξέρεις ότι τα πράγματα για σένα δεν θα είναι εύκολα. Εξιτάρονται από τα mind games και για εκείνα υπάρχει μόνο η… νίκη και τίποτα άλλο. Πάμε να δούμε τους “Πρωταθλητές” του “αθλήματος” αυτού.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έναν Σκορπιό, τα mind games θα είναι όπως ακριβώς τα περιμένεις. Dark! Μιλάμε για ένα ζώδιο έξυπνο, με ένστικτο τρομερό και με μια τάση για μυστικά και αινίγματα. Ο Σκορπιός θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις του και να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που θα θελήσει να «σκλαβώσει» είναι το μυαλό σου. Το κορμί σου θα παραδοθεί αφού το κάστρο θα έχει πέσει. Τα παιχνίδια μυαλού με έναν Σκορπιό δεν είναι ποτέ εύκολα και θα πρέπει να είσαι ικανός παίκτης και να τον ιντριγκάρεις. Αν δεν το έχεις, πολύ απλά… δε θα σου ρίξει δεύτερη ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν μιλάμε για εξυπνάδα το πρώτο ζώδιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Δίδυμος. Μπορεί να του χρεώνουν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μυαλό «ξυράφι», είναι multitasking άνθρωπος και δεν μπορείς να του την «βγεις». Αν μπλέξεις λοιπόν μαζί του, να ξέρεις ότι λατρεύει τα mind games και θα παίξει όσο πιο πολύ και όσο πιο «σκληρά» μπορεί! Αντέχεις;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στην ζωή του όλα τα βλέπει ως πρόκληση. Ο ανταγωνισμός τον θρέφει και τον εξάπτει. Τα mind games του κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και τον παρακινούν στο να σκαρφιστεί όλο και κάτι νέο. Το κυριότερο, δεν βαριέται και θέλει κι άλλο. Θα σε τρελάνει με τα παιχνίδια μυαλού και πίστεψέ μας δύσκολα θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί του. Θέλει να κερδίζει και θα παίξει ακόμα και βρώμικα για να τα καταφέρει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με τον Δίδυμο, ο Υδροχόος θεωρείται ο… genius του ζωδιακού, καθώς είναι άτομο που λειτουργεί πολύ με το κεφάλι και την ευστροφία του. Τα mind games γι’ αυτόν είναι… ευκολάκι, ο κρυφός άσος στο μανίκι του και του αρέσουν ακριβώς επειδή «ακονίζουν» το μυαλό του. Με μεγάλη ευκολία θα μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πίστεψέ μας, είναι… μαέστρος σε αυτό και δεν έχεις τύχη απέναντί του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που προσπαθούν μόνιμα να αλλάξουν το ταίρι τους

Ποια είναι τα ζώδια που υπολογίζουν τα χρήματα σε μία σχέση;

Αυτοί οι άντρες θέλουνε χώρο στη σχέση τους


Πηγή