Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 6 ζώδια που στο κρεβάτι μετατρέπονται σε… πορνοστάρς!

Ακόμα όμως και αν δεν έχεις κάνει κάτι με κάποιο αυτά, εδώ είμαστε εμείς για να στα πούμε όλα με το “ν και με το σ” για να ξέρεις τι να περιμένεις και τι θα έχεις να… αντιμετωπίσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ως γνωστόν, ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Θέλει η βραδιά που θα περάσεις μαζί του να σου μείνει αξέχαστη. Και δεν έχει να κάνει με το αν είναι γυναίκα ή άντρας Κριός. Και οι δυο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σεξ. Θα βγάλουν πάθος και ένταση κατά τη διάρκεια, ενώ θα δοκιμάσουν μαζί σου και πολλές στάσεις. Με έναν/μια Κριό στο πλευρό σου θα ζήσεις σκηνικά που ούτε καν είχες φανταστεί….

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει μια “δόση”… πορνοστάρ στο DNA του. Είναι κοινό μυστικό ότι είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη… διάρκεια στο σεξ. Θα μπορούσε να γίνει εύκολα πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες, καθώς αντέχει για αρκετή ώρα και θα σου δώσει την ικανοποίηση που αναζητάς και δεν είχες βρει αλλού στο παρελθόν. Δεν του λείπει φυσικά ούτε η τεχνική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έναν Δίδυμο στο πλευρό σου, ετοιμάσου να δοκιμάσεις στάσεις που ούτε ήξερες καν ότι υπάρχουν. Και το θέμα είναι ότι όντως μπορεί να μην υπήρχαν και να τις σκέφτηκε εκείνη την στιγμή. Είναι έξυπνος, δημιουργικός και μπορεί να αυτοσχεδιάζει στο σεξ όσο λίγα ζώδια. Έχει τεχνική και ξέρει σε ποια σημεία να σε αγγίξει και πώς να σε ξετρελάνει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να μετρατραπεί εύκολα από ρομαντικός, τρυφερός και γλυκούλης, στον πιο Kinky πορνοστάρ που θα μπορούσες να συναντήσεις. Του αρέσει να δίνει στο σεξ και να προσφέρει απόλαυση στο ταίρι του. Θα προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες αλλά και τις… απαιτήσεις. Είναι γεννημένος εραστής και του αρέσει να απολαμβάνει το σεξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό το σεξ είναι σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Το ζώδιο αυτό είναι το πιο παθιασμένο από όλα. Έχει πιο πολύ πάθος από τα ζώδια της φωτιάς κι ας ανήκει ο ίδιος σε αυτά του νερού. Στο κρεβάτι μπορεί να μετατραπεί σε πορνοστάρ από τους λίγους. Δεν θα μιλάει πολύ, αλλά θα κάνει εσένα να… παραμιλάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνθρωπος της απόλυτης ελευθερίας! Ο Τοξότης είναι ανοιχτός σε όλα. Θέλει να δοκιμάζει νέες καταστάσεις και να ζει νέες εμπειρίες. Όποια φαντασίωση και να έχεις στο μυαλό σου, θα την κάνει πράξη με μεγάλη ευκολία, γιατί κάθετι καινούργιο τον εξιτάρει. Φυσικά και εκείνος θα σου προτείνει διάφορες νέες στάσεις και θα κάνει σεξ μαζί σου στα πιο απίθανα σημεία.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Τοξότης θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ


Πηγή