Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Τηλεφώνησέ μου, ίσως νιώθω έτσι κι εγώ!»

Πόσες φορές έχετε «πιάσει» τον εαυτό σας να περιμένει με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας μια κλήση από εκείνον ή εκείνη; Και πόσες ακόμη στιγμές έχετε αισθανθεί να… παραλύετε εξαιτίας της πολύωρης αναμονής, περιμένοντας εκείνο το πολυπόθητο «ντριιιιννννν»; Ναι, κάποιες φορές ένα τηλεφώνημα και μερικές γλυκές λέξεις αρκούν για να σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Με αφορμή τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα… crash test στα 12 ζώδια για να δούμε πώς αντιδρά το καθένα, όταν είναι ερωτευμένο και να βρούμε τα gadget που μπορούν να το βοηθήσουν! 

Ποια είναι τα πιο υπομονετικά ζώδια και ποια δεν αντέχουν ούτε μία ώρα χωρίς να ακούσουν τη φωνή του αγαπημένου τους στο τηλέφωνο; Ας τα δούμε αναλυτικά!

Μην παραμελείτε τον Κριό!

Οι Κριοί είναι άνθρωποι ευερέθιστοι και τολμηροί και δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους. Αν κάτι ενοχλήσει τον Κριό, θα σας το πει και δεν θα νοιαστεί για τις συνέπειες. Η συμβουλή μας; Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, μην τον παραμελείτε! Υπάρχει λύση για να έρθετε πιο κοντά; Ναι, υπάρχει και εμείς τη βρήκαμε στο www.electroholic.gr. Πρόκειται για το smartphone Samsung Galaxy J3, μια ιδανική πρόταση για τον χρήστη που θέλει μια αξιόπιστη συσκευή, ικανή να καλύψει τις ανάγκες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του!

 

Ταύροι και… η υπομονή έχει και τα όριά της!

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι υπομονετικοί και ανεκτικοί, ωστόσο, αν τους εκνευρίσετε, τότε θα δείτε την πιο άγρια πλευρά τους. Αν δεν θέλετε να δείτε έναν Ταύρο να… εξαπολύει την οργή του, τότε να έχετε πάντα στο νου σας ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Αν μοιράζεστε τη ζωή σας με έναν Ταύρο, σας προτείνουμε να πάρετε μια όμορφη ψηφιακή κορνίζα για να τον βοηθήσετε να χαλαρώνει. Θα ηρεμεί κάθε φορά που θυμάται τις πιο όμορφες στιγμές σας!

TAVROS

Μην πείτε ποτέ σε έναν Δίδυμο πώς πρέπει να ζει

Αν γνωρίζετε κάποιον Δίδυμο, τότε σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος με… πολύπλευρη προσωπικότητα. Τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι συνήθως ήρεμα, ωστόσο, μην επιχειρήσετε να τους κρίνετε ή να τους πείτε το πώς πρέπει να ζουν: Θα τους δείτε να χάνουν την υπομονή τους στο λεπτό!

tumblr mo0c30KGtG1rcy99do1 250

Τον Καρκίνο να τον έχετε από κοντά…

Πιστοί, συναισθηματικοί, προστατευτικοί. Οι Καρκίνοι δίνουν όλο τους το είναι όταν αγαπούν. Το ζήτημα είναι, όμως, ότι πολλές φορές τα συναισθήματά τους είναι τόσο έντονα που δίνουν σημασία σε μικρά πράγματα. Ναι, ο Καρκίνος είναι ο τύπος εκείνος που θα θυμώσει αν «ξεχάσετε» να τον πάρετε τηλέφωνο στο διάλλειμά σας! Για να τον ηρεμήσετε, βάλτε το SmartBand, ένα πρωτοποριακό λουράκι για τον καρπό που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: Τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου.

KARKINOS

Δεν θέλετε να ακούσετε ένα Λιοντάρι να βρυχάται! Πιστέψτε μας!

Αν δεν θέλετε να ακούσετε ένα Λιοντάρι να βρυχάται, τότε φροντίστε να μην το εκνευρίσετε. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι κάποιες φορές… ακραίοι όσον αφορά στον τρόπο που εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Πώς να τους βοηθήσετε; Μα φυσικά με μουσική και για την ακρίβειά με τα ακουστικά Nokia WH-930 Purity HD τα οποία έχουν και ενσωματωμένο uni-directional μικρόφωνο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και για καθημερινή επικοινωνία με το αγαπημένο σας smartphone!

LEWN

Βοηθήστε τους Παρθένους να μην χάσουν τη ψυχραιμία τους!

Έξυπνοί και γοητευτικοί, οι Παρθένοι είναι συνήθως ήρεμα άτομα που θέλουν να ζουν ειρηνικά και αρμονικά με τους άλλους ανθρώπους. Δηλαδή, ακόμη κι αν έχουν εκνευριστεί, θα αργήσουν να σας το δείξουν και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην έρθουν σε ρήξη μαζί σας. Τυχεροί!

np3Qoht

Οι Ζυγοί μισούν την ένταση!

Ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο, τόσο κοινωνικό που πολλές φορές οι σύντροφοι τους δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις προτιμήσεις τους. Το γεγονός ότι δεν τους αρέσει η ένταση, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τη δική τους άποψη! Αν εσείς και ο Ζυγός φίλος σας θέλετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, τότε διοργανώστε ένα δείπνο στο σπίτι υπό το φως ενός «έξυπνου» φωτιστικού. Δείτε το Revogi BLE Smart Candle Light! Θα προσθέσει μια ρομαντική πινελιά στον χώρο σας!

ZYGOI

Προσοχή: Το δηλητήριο του Σκορπιού πονάει πολύ!

Ο Σκορπιός δεν θα σας ενοχλήσει, αν δεν τον πειράξετε. Φροντίστε, λοιπόν, να μην είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι θα νιώσουν τον πόνο από το τσίμπημά του, γιατί το δηλητήριο του Σκορπιού… πονάει πολύ. Αν είστε ερωτευμένοι με Σκορπιούς, να θυμάστε ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το… κακό που τους κάνατε και θα πάρουν εκδίκηση γι’ αυτό.

giphy

Έρωτας και Τοξότες; Να θυμάστε να είστε χαλαροί!

Αν δεν θέλετε να κάνετε έναν Τοξότη να χάσει την υπομονή του, τότε μην προσπαθήσετε να του επιβάλλετε την άποψή σας. Οι Τοξότες απεχθάνονται επίσης τις καταστάσεις που τους δεσμεύουν, γι΄ αυτό είναι σημαντικό να μην τους κάνετε να αισθάνονται ότι «πνίγονται» μέσα σε μια σχέση. Αν τα έχετε βρει… σκούρα με έναν Τοξότη, τότε υπάρχει ένα gadget που μπορεί να σας βοηθήσει. Ο λόγος για την Forever SC-200, μια σπορ φωτογραφική μηχανή, ιδανική για extreme sports και τους λάτρεις ταξιδιών, όπως ακριβώς οι Τοξότες!

TOXOTES

Αιγόκεροι; Μην τους κάνετε να χάσουν την υπομονή τους!

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα πειθαρχημένα και έχουν συγκεκριμένες και -σε πολλές περιπτώσεις- αυστηρές απόψεις για τον κόσμο γύρω τους. Όταν, λοιπόν, εκνευρίζονται με κάτι ή με κάποιον μπορούν να γίνουν πολύ (μα πολύ) σκληροί! Αν ο έρωτας της ζωής σας είναι Αιγόκερως και τον τελευταίο καιρό έχει νεύρα, τότε παροτρύνετέ τον να το ρίξει στη γυμναστική. Με Flex, το διακριτικό βραχιόλι ευεξίας της Fitbit θα γυμναστεί και θα ηρεμήσει!

AIGOKEROI

Να δείχνετε συχνά στους Υδροχόους ότι τους σκέφτεστε

Μπορεί να είναι φιλικά και ήρεμα άτομα, ωστόσο, φροντίστε να μην λέτε ψέματα σε έναν Υδροχόο. Προσπαθήστε να του δείχνετε συχνά την αγάπη και την εκτίμησή σας με τις αγκαλιές σας και μερικά «έξυπνα» δώρα από το www.electroholic.gr. Άλλωστε, ο Υδροχόος θεωρείται ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια αφού έχει την πιο ανεπτυγμένη αναλυτική νοημοσύνη.

Jackie Smart

Οι Ιχθύες και επικοινωνία

Φαίνονται άνθρωποι απλοί και ήρεμοι, αλλά οι Ιχθύες είναι πιο περίπλοκοι από όσο φαντάζεστε. Είναι τα άτομα εκείνα που μπορεί να πληγωθούν και να στεναχωρηθούν, αλλά θα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και δεν θα σας αφήσουν να δείτε πώς αισθάνονται. Όταν το κάνουν, όμως, τότε θα πονέσετε! Αν βρίσκεστε σε σχέση με Ιχθύς, μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι για να τα πηγαίνετε καλά είναι η επικοινωνία. Μιλήστε με κάθε ευκαιρία και αναλύστε τα προβλήματά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε! Επιλέξτε ένα ξεχωριστό τηλέφωνο ή tablet από το www. electroholic.gr -όπως το iPhone 4S 16GB– και μιλήστε. Μιλήστε πολύ.

dinner


Πηγή