Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Τι κι αν χώρισαν; Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δε σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για τους πρώην τους

Οι συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού συνήθως χωρίζουν φιλικά, δεν τσακώνονται άσχημα, δεν ξεκατινιάζονται και κρατάνε ένα επίπεδο, όταν τελειώνει μια σχέση. Αυτή τους η στάση ακριβώς είναι που τους επιτρέπει να διατηρούν κάποιες επαφές με τους πρώην τους, να μαθαίνουν νέα τους και γενικότερα να μην ξεκόβουν οριστικά από το παρελθόν τους. Αυτές που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, δείχνουν ενδιαφέρον για τις παλιές τους σχέσεις και θέλουν να ξέρουν ότι είναι καλά. Επίσης, αν χρειαστεί ίσως και να βοηθήσουν σε κάτι. Πάμε να τις δούμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος έχει ένα… κόλλημα με το παρελθόν της. Δεν το ξεπερνά ποτέ, δεν το ξεχνά και δεν το αφήνει στην άκρη. Πάντα θυμάται όσα έζησε με τον πρώην της και από ένα σημείο και μετά δεν κρατά κακίες και έχει για εκείνον μόνο θετικά συναισθήματα. Οπότε νοιάζεται, θέλει να μαθαίνει νέα του και να ξέρει ότι είναι καλά. Αν εκείνος χρειαστεί τη βοήθειά της, θα του τη δώσει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει έστω και σε φιλικό επίπεδο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός και άγριος τσακωμός δεν πάνε μαζί. Κατά πάσα πιθανότητα, η γυναίκα αυτή έχει χωρίσει με τον πρώην της «φιλικά» και δεν έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Αυτό ακριβώς είναι που την κάνει να έχει κάποια θετικά συναισθήματα για εκείνον και να νοιάζεται, σε ανθρώπινο επίπεδο, για το αν είναι καλά ή όχι. Αν μπορεί να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει ή να του συμπαρασταθεί σε μια δύσκολη στιγμή, θα το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον βλέπει ερωτικά ή ότι θα ξαναγυρίσει σε εκείνον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να γίνει βούτυρο, αν ζητήσεις τη βοήθειά της. Νοιάζεται για τους ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή της γιατί τους αγάπησε και τους θεωρεί ένα κομμάτι του εαυτού της. Οπότε πάντα θα σκέφτεται και θα ενδιαφέρεται για τους πρώην της και θα θέλει να ξέρει ότι είναι καλά. Και αν μπορεί να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει και να τους στηρίξει, θα το κάνει με χαρά. Χωρίς φυσικά να προσδοκά επανασύνδεση. Χαίρεται που βοηθάει και παίρνει ικανοποίηση που μπόρεσε να φανεί χρήσιμη.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή