Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Ζυγού

Εδώ η αντιγηραντική κρέμα βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση. Κατ’ αρχάς η ηλικία δεν φαίνεται και η περιποίηση από τα γεννοφάσκια τους τελικά αποδίδει καρπούς. Οι Ζυγοί παίζουν δυνατά σε πολλά ταμπλό, κάποιες φορές σε στυλ «τραβάτε με και ας κλαίω». Άριστοι γνώστες της Ψυχολογίας και των χειρισμών, καταφέρνουν χωρίς να είναι κάτι extreme τελικά να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σημασία για αυτούς έχει η χημεία και ίσως να δείτε να καταδικάζουν τέτοιες σχέσεις αλλά ποτέ τους ίδιους. Πίσω από το γενικό και αόριστο «να αποφύγουμε τις ακρότητες», εννοείται και τις ηλικιακές, κρύβονται ένας αθεράπευτος ναρκισσισμός κι ένας φόβος μοναξιάς που σε χαλεπούς καιρούς μπορεί να ρίξουν τους Ζυγούς στην αγκαλιά του «παππού», της «γιαγιάς» ή των …εγγονιών τους!

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ζυγού

Εξ άλλου δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τους απαγορεύει να «ισοφαρίσουν» αργότερα (ή ταυτόχρονα) την ηλικιακή διαφορά με μια άλλη σχέση.

Οι μικροί Ζυγοί θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το επώνυμο και την φινέτσα του ώριμου συντρόφου τους, διαφορετικά δεν θα ετίθετο καν θέμα! Το «πακέτο» συνοδεύεται συχνά από απίστευτα «χαϊλίκια» που εισάγουν τους Ζυγούς στους υψηλότερους κύκλους του life style. Εκεί δηλαδή όπου θα βρεθεί  η επόμενη ή ο επόμενος…

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Από την άλλη εάν το πρόσωπο 40+ ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού κολακεύεται τα μάλα από την συνοδεία μιας νεαράς ύπαρξης και καμαρώνει μόνον στην σκέψη του τι μούτρα θα κάνουν οι «οχτροί» όταν δουν το πιπίνι… Οι γυναίκες συνήθως παίζουν εκπαιδευτικό ρόλο νουθετώντας το αγόρι τους ενώ οι άντρες σε γενικές γραμμές συμπεριφέρονται σαν τον… Λαμπρούκο!

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

 

Πηγή