Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τοξότης άντρας μόνος, αναζητά σύζυγο…

Η ιδανική σύζυγος για έναν Τοξότη

Όταν ένας Τοξότης αποφασίζει να παντρευτεί, θα ψάξει μια γυναίκα που μπορεί να μεταλλάσσεται ταχύτατα από sexy femme fatale, σε αγοροκόριτσο. Τη θέλει δραστήρια, περιπετειώδη, γεμάτη αυτοπεποίθηση -με ή χωρίς makeup- και μέσα στο κέφι να κοιμάται ή κάνει έρωτα τόσο σε μια σκηνή, όσο και σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Δεν αναζητά μια τυπική νοικοκυρά ή μια υπερευαίσθητη και δοτική γυναίκα, αλλά μια πραγματικά ανεξάρτητη, που θα είναι η ερωμένη, η φίλη και η συντροφιά του. Που της αρέσει να εξερευνά τον κόσμο, να συλλέγει εμπειρίες ζωής και να θέλει να συνεχίσει να το κάνει και μαζί του. Επίσης, κάποια που θα του αφήνει αρκετό χώρο κι ελευθερίες και δε θα απαιτεί τη συνεχή προσοχή του.

Στοχεύοντας στην καρδιά του Τοξότη

Αν μια γυναίκα έχει καλούς τρόπους, είναι ειλικρινής μαζί του, βγάζει τον πραγματικό της εαυτό, δεν είναι κτητική και ζηλιάρα και κυρίως δεν του γκρινιάζει, τότε αυτόματα αποκτά μια θέση στην καρδιά του. Ο ζεστός κι αλέγρος Τοξότης δεν μπορεί τον αρνητισμό και τα δράματα. Αν λοιπόν έχει όλα τα παραπάνω δε θα χρειαστεί να αναρωτηθεί ποτέ πώς να τον κερδίσει, γιατί θα είναι ήδη δίπλα της.

Διάβασε επίσης: Άντρας Τοξότης: Ο τυχερός, sexy τζογαδόρος του ζωδιακού!


Πηγή