Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το ζώδιό σου δείχνει πώς τα πας με τις δεσμεύσεις

Ποια ζώδια θα μπορούσαν να είναι άνετα στο να μείνουν ελεύθερα και ωραία, ποια δεν αντέχουν καν στην ιδέα να είναι μόνα και ποια, ενώ γουστάρουν να βρίσκονται σε σχέση, έχουν θέματα… δέσμευσης;

Δες παρακάτω τις 3 διαφορετικές κατηγορίες και πού κατατάξαμε το καθένα!

Τα «περνώ και μόνος μου καλά»

Σιγά μην κάτσω να σκάσω καλέ! Εάν είμαι σε σχέση, είμαι τέλεια, εάν δεν είμαι, δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει! Έλεος! Μια χαρά αντέχω, μια χαρά θα την περάσω και δεν θα πέσω σε κατάθλιψη! Σιγά!

  1. Κριός
  2. Παρθένος
  3. Σκορπιός
  4. Αιγόκερως

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

Τα «θα με φάει το μαράζι, αν είμαι μόνος»

Εντάξει, δεν θα πεθάνω κι αν είμαι μόνος μου, μια χαρά την παλεύω. Αλλά όταν είμαι σε σχέση, είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα θεματάκι. Το πρόβλημα το έχω, όταν είμαι σε σχέση και δεν μου πηγαίνει το άλλο άτομο. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Και παρόλο που θα δώσω αρκετές ευκαιρίες, στο τέλος, θα την κάνω με ελαφρά!

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Λέων
  4. Ζυγός
  5. Ιχθύς

Τα «αν υποψιαστώ ότι με δέσανε και δεν μπορώ να φύγω, θα πεθάνω»

Δεν με χαλάει να είμαι σε σχέση, απλά δεν θέλω να ξυπνήσω ένα πρωί και να καταλάβω ότι είμαι χειροπόδαρα δεμένος! Βγάζω καντήλες στην ιδέα! Εντάξει, το παραδέχομαι: έχω χοντρό θέμα με την ιδέα της δέσμευσης. Μπορώ να είμαι σε σχέση και να είμαι οκ, αρκεί όμως να είμαι με το σωστό άτομο και να μην με πνίγει!

  1. Δίδυμος
  2. Τοξότης
  3. Υδροχόος

Διάβασε επίσης: Υπάρχει λόγος που δε θα θέλει να προχωρήσετε σε γάμο!

5+1 άντρες του ζωδιακού που θα κάνουν την καρδιά σου χίλια κομμάτια!


Πηγή