Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το ζώδιό σου φταίει που δε «σταυρώνεις» άντρα!

Εκτός από τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να βρει το ταίρι του, υπάρχει και η περίπτωση του να σαμποτάρεις τον εαυτό σου! Ναι, ναι! Μη σου φαίνεται καθόλου απίθανο! Ίσως το ζώδιό σου βάζει τρικλοποδιές και τελικά δε «σταυρώνεις» άντρα!

Διάβασε παρακάτω πώς σε «χαντακώνει» και δε μπορείς να ζευγαρώσεις.

Κριός: Η αυτοπεποίθησή σου λειτουργεί σαν το τραγούδι των Σειρήνων, ελκύοντας το αντρικό φύλο. Ωστόσο, αν γίνει ένα τεράστιο Εγώ και θέλεις να περνάει πάντα το δικό σου και ο άλλος έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος, τότε η σχέση δεν πρόκειται να διαρκέσει.

Ταύρος: Έχεις την τάση να… δένεις το γάιδαρό σου σε μια σχέση και να παραμελείς τη σωματική σου κατάσταση. ΜΗΝ το κάνεις. Επίσης, κολλάς στο ίδιο πράγμα και κάθε φορά που υπάρχει μια διχογνωμία ή ένταση με το ταίρι σου, το αναφέρεις, δείχνοντας ότι η «κακία» που κρατούσες δε σου έχει φύγει, κάτι το οποίο είναι αρκετά κουραστικό!

Δίδυμοι: Το να φλερτάρεις με διάφορους, πριν κάνεις σχέση είναι θεμιτό. Το να παίζεις σε δύο ταμπλό όμως μέχρι να αποφασίσεις ποιον θα επιλέξεις, όχι. Το προσωρινό μπορεί να γίνει μόνιμο, και γρήγορα θα πέσει στην αντίληψη του καλού σου. Γι’ αυτό κάνε την επιλογή σου και μείνε σε αυτήν.

Καρκίνος: Ξέρεις καλά ότι βιάζεσαι πολύ να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο στάδιο, δηλαδή, συμβίωση, γάμος, παιδιά, κάτι που φοβίζει τους περισσότερους. Κάτσε, βρε, πουλάκι μου! Μπορεί μετά να μη σου κάνει, γιατί να τον φορτωθείς;

Λέων: Το να θέλεις συνεχώς να ψαρεύεις κομπλιμέντα και να είσαι το επίκεντρο της προσοχής του άλλου ή να στρέφεις την κάθε κουβέντα προς εσένα και τα ταλέντα σου, δημιουργείς την εντύπωση ότι περισσότερο ενδιαφέρεσαι για fan ή αυλικό, παρά για άντρα.

Παρθένος: Η ανάγκη σου να βρεις τον τέλειο σε καταδικάζει στη μοναξιά. Ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι ανοικτά, όταν του κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις, τον διορθώνεις με αυστηρότητα ή επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες κι όχι στην ουσία, δηλώνεις έμμεσα ότι τον θεωρείς λίγο για σένα και πρέπει να τον «φτιάξεις».

Ζυγός: Ο φόβος της μοναξιάς είναι τόσο έντονος που θα συμβιβαστείς αρκετά, προκειμένου να κερδίσεις την καρδιά ενός ανθρώπου. Στην αρχή, γιατί στη συνέχεια οι δημοκρατικές διαδικασίες… πάνε περίπατο. Αν δεν γίνεται το δικό σου, αρχίζεις τις γκρίνιες, δημιουργώντας την εντύπωση ότι είσαι υποκρίτρια, αφού άλλα υποστήριζες πριν τη σχέση κι αλλα κάνεις μετά.

Σκορπιός: Η απολυτότητα αλλά και η εμμονή σου να έχεις τον έλεγχο της κάθε κατάστασης είναι δύο χούγια που δύσκολα κόβονται κι άλλο τόσο «χωνεύονται» από έναν άντρα. Αν αρχίζεις τα «ή έτσι ή καθόλου» ή τα «γιατί δεν σήκωνες το απόγευμα το τηλέφωνό σου», τότε μην απορείς που είσαι μόνη σου.

Τοξότης: Και μόνο το ότι κάποιο άτομο μπορεί να σε περιορίσει και να σε βάλει να ακολουθήσεις τυπικά ένα πρόγραμμα, «κλωτσάς» και ενώ αρχικά έχεις έντονα αισθήματα για αυτό, μετά κάνεις πίσω, φοβούμενη ότι θα σου κάνει κουμάντο πού πας και τι κάνεις. Αν τελικά υπάρξει σχέση, θέλεις να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει και αυτός απλά να τα δέχεται, όχι όμως και να κάνει τα ίδια.

Αιγόκερως: Το έχεις πιο εύκολο να καταπιείς ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να δείξεις τα αισθήματά σου. Ακόμα κι αν ζηλεύεις, το καταπίνεις και το παίζεις αδιάφορη για να μη φανεί ότι νοιάζεσαι. Η άλλη πλευρά όμως δεν έχει απεριόριστο χρόνο και υπομονή να περιμένει καρτερικά πότε επιτέλους θα ανοιχτείς… Γι’ αυτό μένεις μόνη!

Υδροχόος: Η αντιδραστικότητα και η αντίφασή σου είναι πολύ δύσκολα στο να τα διαχειριστεί ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον ένας άντρας που δε σε ξέρει. Το «με θέλεις, όμως εγώ δε σε θέλω, αλλά τώρα που δε με θέλεις, σε θέλω πιο πολύ» οδηγεί τον υποψήφιο όχι στην έξοδο, στο τρελάδικο.

Ιχθύες: Το να μαζεύεις απωθημένα από τους προηγούμενους, που σε έχουν πληγώσει και να προσπαθείς συνεχώς να φυλαχτείς για να μην ξαναπέσεις θύμα της αγάπης, συν την ανάγκη σου να βιώσεις την παραμυθένια σχέση σου προκαλούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που συχνά σε σπρώχνει σε ξένες αγκαλιές.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!
 
Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή