Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας

Το παρόν κείμενο αναφέρεται κυρίως στους άντρες, οι οποίο «την κάνουν με ελαφρά» από μια σχέση, όταν κυριαρχήσει μέσα τους ο φόβος ή η ανασφάλεια. Ακόμα κι όταν ένας άντρας μοιάζει σίγουρος και κατασταλαγμένος μέσα σε μια σχέση, δεν πρέπει να σε εκπλήσσει το γεγονός ότι κατά βάθος φοβάται να αφεθεί στον έρωτα που νιώθει για μια γυναίκα! Άλλος φοβάται μήπως χάσει τον εαυτό του και κάποιος άλλος μήπως γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια από τη σχέση και το ζώδιό του αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός ο φόβος.

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις! 

ΚΡΙΟΣ

Φοβάται ότι η παθιασμένη του φύση μπορεί να τον κάνει ανεξέλεγκτο και τελικά να βρεθείτε χωρισμένοι και άσχημα τσακωμένοι. Ξέρει ότι βγάζει ένταση και του αρέσει να ζει τα πάντα με όλο του το είναι, όμως δε θέλει να είναι η αιτία που αυτός ο έρωτας θα πεθάνει, πριν καλά-καλά γεννηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάται κυρίως την επίδραση που θα έχεις πάνω του. Ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει άσχημα μαζί σου και μετά εσύ να βρεις κάποιον άλλον και να τον παρατήσεις, κάτι που θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο φόβος του είναι μήπως μετά τα πρώτα γέλια έρθουν τα… κλάματα. Το ότι ταιριάζετε στο σεξ δε σημαίνει ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε κιόλας και η ασυνεννοησία στην καθημερινότητά του είναι κάτι που δε μπορεί να αντέξει, οπότε σύντομα θα το βάλει στα πόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φοβάται γιατί ξέρει ότι όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Δίνει την αγάπη του ολόψυχα χωρίς προσδοκίες. Και πολλές φορές καταλήγει πληγωμένος γιατί προδίδεται η εμπιστοσύνη του και η καλή του η καρδιά γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΛΕΩΝ

Ο δυνατός και περήφανος Λέοντας έχει μια αδυναμία: φοβάται την αγάπη γιατί ξέρει ότι μπροστά της νιώθει ανίσχυρος σαν… γατάκι. Όταν ερωτεύεται, χάνει την αυτοπεποίθησή του, δίνει τα πάντα και χωρίς να το καταλάβει γίνεται παιχνίδι στα χέρια της εκάστοτε γυναίκας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι λογικό ον, ο άντρας Παρθένος διακατέχεται από μια αφέλεια, οπότε πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσει από μια γυναίκα, να χάσει τη μπάλα τελείως και ύστερα να μείνει και πάλι μόνος. Κι αυτός είναι ο πιο μεγάλος φόβος του! 

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζει πολύ καλά τις ατέλειες και τις αδυναμίες του και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι, μήπως -υπό την επήρεια του έρωτα- τις ανακαλύψει μια γυναίκα και αλλάξει τη γνώμη που είχε σχηματίσει πριν γι’ αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο άντρας φοβάται την προδοσία. Ξέρει ότι αν ερωτευτεί, θα είναι για μια ζωή. Θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε μια γυναίκα και το ίδιο θέλει να είναι κι αυτή. Αποκλειστικά δική του, μαζί του στα πάνω του και στα κάτω του. Κατά τη γνώμη του, η άλλη δύσκολα θα ανταποκριθεί και σύντομα θα τον παρατήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάται ότι αν ερωτευτεί, θα χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό και τη χαρά του. Θα μπει σε μια σχέση όπου οι πρακτικές της ανάγκες θα καπελώσουν τα θετικά συναισθήματα και θα καταλήξει μίζερος και δυστυχισμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβάται τον εαυτό του. Ξέρει ότι όταν κάποια κερδίσει την καρδιά του θα της είναι πιστός. Θα της ανοιχτεί και θα της δείξει τις ευαισθησίες και όλα τα συναισθήματα που κρύβει μέσα του, με κίνδυνο να πληγωθεί, αν αυτή δε φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την… αδιάφορη εικόνα του, αυτός ο άντρας ερωτεύεται, ωστόσο, ο φόβος του είναι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας σχέσης και θα καταλήξει να πληγώσει τη γυναίκα που αγαπά και τελικά αυτή θα τον μισήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνήθως, κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, επειδή έχει την τάση να γίνεται υπερβολικά ρομαντικός και ευάλωτος. Ο φόβος του είναι να αφεθεί σε ακατάλληλα χέρια. Εφ’ όσον γίνεται έρμαιο του έρωτά του, δεν μπορεί να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να είναι σε μια σχέση που υποφέρει.

Διάβασε επίσης: 

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Ιδού ο λόγος που το ταίρι σου άλλοτε σε αγαπάει κι άλλοτε σε μισεί!

Αυτά τα ζώδια «ζορίζονται» πολύ όταν κάνουν σχέσεις

Tα 3 ζώδια που θέλουν συναίσθημα στη σχέση τους και όχι σκέτο σεξ!

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!


Πηγή