Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρεις άντρες του ζωδιακού που κρύβονται «πίσω από τα φουστάνια» της γυναίκας τους

Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού η αλήθεια είναι ότι βολεύονται να έχουν μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό τους. Μια γυναίκα που θα μπαίνει μπροστά και θα «καθαρίζει» για όλα. Μια σύζυγο που θα αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες και εκείνοι απλώς θα εκτελούν τις εντολές της. Ο καθένας από αυτούς, θέλει να παντρευτεί μια τέτοια γυναίκα για διαφορετικούς λόγους τους οποίους και θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας Καρκίνος γενικά είναι χαμηλών τόνων στη ζωή του. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά του και δεν θα τον χαλούσε καθόλου να έχει στο πλευρό του μια σύντροφο δυναμική που θα… «καθαρίζει» για όλες τις υποθέσεις. Ο Καρκίνος άλλωστε είναι το ζώδιο εκείνο που λατρεύει όσο λίγοι την οικογένειά του και παραχωρεί με μεγάλη ευχαρίστηση στην σύζυγό του το γενικότερο κουμάντο. Είναι ο άντρας εκείνος που θα καθόταν για παράδειγμα στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά, ενώ η γυναίκα του θα δούλευε. Θα ήταν υποστηρικτικός με την καριέρα της και θα το χαιρόταν που η μόνη του ευθύνη στο σπίτι θα ήταν απλώς να μεγαλώνει τα παιδιά.

 *Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο λιγότερες ευθύνες έχει ένας Τοξότης, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι! Μιλάμε για ένα ζώδιο που θέλει να είναι ελεύθερο για να μπορεί να κάνει όσα ποθεί. Όταν έχει ευθύνες πάνω του, τα χέρια του είναι δεμένα και δεν μπορεί να νιώσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία που επιθυμεί. Γι’ αυτό το λόγο του είναι πάρα πολύ εύκολο να «κρύβεται στα φουστάνια» της γυναίκας του και να την αφήνει να βγάζει εκείνη μόνιμα το φίδι από την τρύπα. Εκείνος είναι χαλαρός και η γυναίκα του αποφασίζει και… «καθαρίζει» για όλα. Για τον άντρα Τοξότη αυτή είναι ζωή… ζάχαρη, μιας και ουσιαστικά τα έχει όλα έτοιμα, χωρίς να ασχοληθεί με κάτι ή να του ζητήσει κάποιος ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς δεν θέλει να χαλάσει κανένα χατίρι στην σύζυγό του. Της λέει σε όλα «ναι» και είναι πάντα υποχωρητικός. Είναι χαμηλών τόνων, αναποφάσιστος και διστακτικός. Αυτή του η στάση πολλές φορές αναγκάζει την γυναίκα του να παίρνει εκείνη πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνει δράση. Όμως ο άντρας Ιχθύς βολεύεται πίσω από όλη αυτή την δυναμικότητα που βγάζει η γυναίκα του. Νιώθει καλά να την βλέπει να αναλαμβάνει εκείνη τις ευθύνες και αυτός απλώς να εκτελεί τις εντολές της. Ο άντρας Ιχθύς ψυχικά δεν μπορεί να αντέξει μεγάλο βάρος, οπότε το να «τραβά κουπί» η γυναίκα του, είναι για εκείνον μια λύτρωση.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή