Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα χειραγωγούσαν τον άντρα τους για να κάνουν παιδί

Θα προσπαθούσαν να τον μανιπουλάρουν με κάθε τρόπο, προκειμένου να περάσει το δικό τους. Αν μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, αποφάσιζε ότι θέλει να γίνει μητέρα, τότε τίποτα δεν θα την σταμάταγε από το να το πετύχει. Ακόμα και αν ο άντρας της δεν ήταν έτοιμος για παιδί ή δεν ήθελε εκείνη την περίοδο για διάφορους λόγους να γίνει πατέρας, εκείνες δε θα δίσταζαν να τον χειραγωγήσουν και να μην καταλάβει από πού του ήρθε το…μωρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι γνωστή για το πείσμα της. Έτσι και της μπει μια ιδέα στο μυαλό, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Αν η Ταυρίνα αποφασίσει να γίνει μητέρα, τότε ο άντρας της δεν έχει καμία… τύχη στο να προβάλλει την οποιαδήποτε αντίσταση ή ενδοιασμό. Είτε μιλάει, είτε όχι, δεν πρόκειται να εισακουστεί. Και πολύ απλά η Ταυρίνα θα καταφύγει σε δόλια μέσα και χειραγώγηση για να περάσει το δικό της και να κάνουν παιδί. Και όταν η Ταυρίνα βάλει κάτι ως στόχο, θεώρησε ότι έχει γίνει ήδη. Τόσο σίγουρα είναι τα πράγματα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μεγάλος πόθος και στόχος στην ζωή της γυναίκας Καρκίνου είναι να γίνει μητέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει ό,τι κι αν λέει ο σύζυγός της. Μπορεί να μην θέλει εκείνος να γίνουν γονείς άμεσα, αλλά εκείνη ούτε την νοιάζει, ούτε και θα αφήσει τις… αντιρρήσεις του να σταθούν εμπόδιο. Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει παιδί ή παιδιά και σιγά μην τον ρωτήσει κιόλας. Θα του το φέρει απλά με πιο… ύπουλο και πλάγιο τρόπο. Πατέρας θα γίνει 1000% και στο τέλος θα νομίζει ότι ήταν και δική του απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι… μανούλα στην χειραγώγηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει το δικό της. Για να τα λέμε όλα, η γυναίκα Ιχθύς δεν πρόκειται ποτέ να πάει ευθέως και να απαιτήσει να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα κοντραριστεί και δεν θα λογομαχήσει. Θα τον καταφέρει τον σύζυγό της με πλάγιους και ύπουλους τρόπους να κάνει αυτό που θέλει εκείνη και στο τέλος να καυχιέται και για το πόσο περήφανος είναι για την απόφαση που πήρε. Με γυναίκα Ιχθύ… «δεν μπλέκεις». Θα σε χειραγωγήσει με τέτοιο τρόπο που δεν θα πάρεις μυρωδιά και δεν θα καταλάβεις από πού σου ήρθε.

Διάβασε επίσης:


Πηγή