Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που κερδίζουν τον καβγά με το ταίρι τους με… κροκοδείλια δάκρυα

Το κλάμα δεν είναι… πάντα αληθινό. Το αντίθετο. Συχνά είναι ένας τρόπος για να σε χειραγωγήσει κάποιος και να περάσει το δικό του. Άρα, δε σημαίνει ότι τα δάκρυα που θα δεις να κυλάνε από τα μάτια αυτών των γυναικών του ζωδιακού είναι όντως δάκρυα… πόνου. Πρόσεχε πολύ γιατί οι παρακάτω που θα σου αναφέρουμε χύνουν… κροκοδείλια δάκρυα και θα σε κάνουν να πέσεις στην παγίδα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα, αγάπη μου, είναι master της χειραγώγησης στο κομμάτι αυτό. Θα σε διαλύσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα σε κάνει να νιώσεις τόσο άσχημα που δεν θα μπορείς ούτε εσύ να πιστέψεις το πόσο… «κακός» άνθρωπος είσαι. Θα αρχίσει να κλαίει και να το παίζει το θύμα της περίπτωσης. Θα της ζητήσεις συγγνώμη στο πι και φι και θα σε έχει κερδίσει κατά κράτος. Εννοείται ότι θα έχει περάσει το δικό της και θα σε έχει φέρει με τα νερά της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα, όταν πιεστεί αρκετά, θα ξεσπάσει σε κλάματα. Δεν τα εννοεί… Μην τρελαίνεσαι. Να ξεφύγει θέλει σε περίπτωση που εσύ την έχεις στριμώξει στη γωνία. Μην την βλέπεις έτσι αθώα και χαλαρή. Αν θελήσει, μπορεί να σε κάνει με τα κρεμμυδάκια συναισθηματικά και να σε χειραγωγήσει. Μπορεί να σε τουμπάρει όποτε θέλει και με άνεση. Τον έχει τον ψυχολογικό εκβιασμό, απλά επιλέγει να μην τον χρησιμοποιεί συχνά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το γεννημένο… «θύμα». Πρόσεξε πάρα πολύ, όταν έχεις να κάνεις με μια Ψαρίνα. Είναι το ταπεινό χαμομηλάκι που η μοίρα το αδίκησε. Και όχι μόνο η μοίρα, αλλά φυσικά και… εσύ. Γι’ αυτό και θα βάλει τα κλάματα για να σε κάνει να νιώσεις απαίσια. Να πιστέψεις ότι την πλήγωσες ανεπανόρθωτα, να σε χειραγωγήσει και να πάρει αυτό που θέλει. Και τι είναι αυτό που θέλει; Να κάνεις το δικό της, να τη γλιτώσει εκείνη και να σε βάλει να ζητήσεις και συγγνώμη και να υποσχεθείς ότι δεν θα επαναλάβεις το λάθος σου. Πάει ο πόλεμος… τον έχασες.

Διάβασε επίσης:


Πηγή