Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φίλοι με… προνόμια: Σίγουρα αυτές οι 5 γυναίκες δε θα πουν «όχι»

Ω, ναι, φίλε μου, αν τύχει να μας διαβάζεις, υπάρχουν και γυναίκες που προτιμούν να έχουν έναν φίλο… εύκαιρο για σεξ. Η κάθε μια ενδεχομένως να έχει τους δικούς της λόγους, όπως θα διαβάσεις παρακάτω, πάντως είτε προσωρινά είτε συνειδητά επιλέγουν αυτήν την ιδιαίτερη… φιλική σχέση!

Οπότε, αν είσαι στο ίδιο mood, σε παραπέμπουμε στις κατάλληλες!

Δίδυμος

Πρώτη και καλύτερη η Διδυμίνα, που ενδεχομένως να ήταν και λίγο πιωμένη και να της έτυχε. Ενέδωσε κι αυτή, κάλυψε την περιέργειά της και ίσως στην πορεία να έγινε και θερμή οπαδός, αφού έχει ελευθερία κινήσεων. Σε τέτοια τύπου σχέση μάλλον νιώθει πιο άνετα και όποτε αισθανθεί μοναξιά, αρκεί ένα τηλέφωνο. Επιπλέον, γλιτώνει έλεγχο, ζήλια, αποκλειστικότητα, καλύπτει και τις σεξουαλικές της ανάγκες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τώρα, αν είναι στα κέφια της, μπορεί να μην έχει μόνο έναν φίλο ή να τους εναλλάσσει, ανάλογα με το συναίσθημα της στιγμής.

Τοξότης

Και της Τοξοτίνας μπορεί να της έτυχε, ένα βράδυ που ‘βρεχε μονότονα και γιατί να πει «όχι» κιόλας; Μην δεν τον ξέρει τον άνθρωπο ή είχε τίποτα να χάσει; Μπορεί να αισθάνθηκε αμήχανα την επόμενη, ξυπνώντας αγκαλιά με τον φίλο της, αλλά το ξεπέρασε εύκολα με τη… δεύτερη φορά. Άλλωστε, από τη στιγμή που είναι ειλικρινής μέχρι αηδίας, θα φροντίσει να του ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είναι μόνο σεξ και να μην περιμένει κάτι άλλο από αυτήν γιατί δεν αντέχει περιορισμούς κι απαγορεύσεις ή γιατί περνάει τη φάση «όπου μέρα της και νύχτα της».

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Ζυγός

Η Ζυγίνα είναι άλλου τύπου. Το πιο πιθανό είναι να μην αντέχει να είναι μόνη της και εφ’ όσον έχει άτομα κοντά της που επικοινωνεί και τους αρέσει, τουλάχιστον μη στερείται και το σεξ. Επειδή, δε, δεν είναι από αυτές που θα βγουν και θα φλερτάρουν ασύστολα, ούτε και fan του one night stand, απευθύνεται στον πιο… στενό κοινωνικό της κύκλο. Αν μάλιστα είναι κι ο φίλος μόνος ή φρεσκοχωρισμένος, θα αλληλοπαρηγορηθούν κιόλας. Το επικίνδυνο με αυτήν είναι ότι μπορεί στην πορεία να αναπτύξει αισθήματα και τελικά από «φίλο με προνόμια» να αρχίσει να τον βλέπει «ερωτικό σύντροφο». Ε, εντάξει, συμβαίνουν κι ατυχήματα.

Αιγόκερως

Γι’ αυτήν είναι καθαρά «επαγγελματικός» ο λόγος. Δουλεύει πολύ και δεν προλαβαίνει! Ξέρει πολύ καλά ότι μια σχέση για να είναι όπως τη θέλει, έχει απαιτήσεις, πρέπει να της αφιερώσεις χρόνο, ενέργεια και φυσικά να υπάρχει αίσθημα. Όταν τη βλέπει το σπίτι αργά το βράδυ και ευκαιρεί μόνο σ/κ, τι είδους σχέση να κάνει; Άλλωστε, δεν είναι και η πλέον συναισθηματική, οπότε, έχει έναν (δυο) εύκαιρους φίλους για αυτό το λόγο, που πρώτον έχουν αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετικό ρόλο στη ζωή της, δε θα την πρήζουν και ούτε πρόκειται να δεθεί μαζί τους. Έχει όρεξη για σεξ, μηνυματάκι και σε μία ωρίτσα, παράδοση κατ’ οίκον! Απλά πράγματα!

Παρθένος

Ο λόγος της Παρθένου μοιάζει λίγο με εκείνον της Αιγοκερίνας. Έχει κάνει από καιρό τη διάκριση, άλλο σχέση – άλλο σεξ και δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα στο κεφάλι της, ούτε και αφήνει τα συναισθήματα να την ορίζουν. Αν προηγούνται άλλα στην ατζέντα της, πχ επαγγελματική αποκατάσταση, φορτωμένο πρόγραμμα, το τελευταίο που της χρειάζεται είναι ένας σύντροφος. No problem! Έχει έναν φίλο που όποτε κι όταν νιώσει την ανάγκη θα τον… εκμεταλλευτεί. Όχι ότι αυτός θα το πάρει στραβά ή θα πληγωθεί.

Διάβασε επίσης:

Τον νου σου! Αυτοί οι 4 άντρες είναι οι πιο καταφερτζήδες του ζωδιακού!

Είσαι σίγουρη ότι θέλεις αυτόν τον άντρα; Μήπως το ζώδιό σου διαφωνεί;

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις


Πηγή