Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Ζυγό

Όσο δύσκολο είναι το να καταφέρεις έναν άντρα Ζυγό να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου, άλλο τόσο δύσκολο είναι και να τον ξανακερδίσεις και να τον φέρεις πίσω μετά από έναν χωρισμό. Ο Ζυγός είναι μια αρκετά περίπλοκη περίπτωση και τις περισσότερες φορές δεν γυρίζει σε πρώην του γιατί, πολύ απλά, έχει προχωρήσει ήδη με μεγάλη ευκολία στις επόμενες.

Είναι το ζώδιο που δύσκολα χωρίζει και από την στιγμή που πήρε την απόφαση να τελειώσει την σχέση σας, σημαίνει ότι είναι σίγουρος ότι έκανε το σωστό και ότι το ρομαντικό και ερωτικό στοιχείο του για σένα, έχει χαθεί. Να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη κάποια άλλη στο μυαλό του ή στην καρδιά του, διότι οι Ζυγοί (άντρες και γυναίκες) δεν φεύγουν από μια σχέση αν δεν έχουν βρει πρώτα τον/ αντικαταστάτη/τρια και φυσικά δεν μένουν για καιρό μόνοι τους.

Μην πανικοβάλλεσαι όμως… Καμία υπόθεση δεν είναι ποτέ χαμένη από την αρχή. Εσύ θα κάνεις την προσπάθειά σου για να τον φέρεις πίσω και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν χάνεις κάτι με το να δοκιμάσεις, αντιθέτως μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις. Αν γυρίσει τότε θα είσαι χαρούμενη, αν πάλι δεν γυρίσει τότε θα το πάρεις κι εσύ απόφαση και θα πας πιο εύκολα παρακάτω.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις για να ξανακερδίσεις έναν άντρα Ζυγό; Πρέπει να του δείξεις ότι θαυμάζεις το μυαλό του. Να τον πείσεις ότι παρ’ όλο που υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα γύρω σας, εσείς είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ότι έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ σας. Ανέβασέ τον ψυχολογικά, κάνε του κομπλιμέντα, όμως πρόσεχε να μην φαίνονται στημένα ή… «γλείψιμο».

Επίσης, δείξε του ότι θα είσαι πάντα εκεί για εκείνον και θα τον στηρίζεις ότι και να συμβεί. Ακόμα, δείξε πρόθυμη να αλλάξεις και να βελτιώσεις κάποια πράγματα στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά σου. Τέλος με τον άντρα Ζυγό, πιάνει και το να του λες ότι έχει σε όλα δίκιο και να συμφωνείς μαζί του. Μην τσακώνεσαι, μην δημιουργείς εντάσεις και δράματα. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη, χαμηλών τόνων, γατούλα, ναζιάρα και… πονηρό θηλυκό.

Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο ευαίσθητα…στην ξενέρα


Πηγή