Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Σκορπιό

Είναι λογικό να μην μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τον χωρισμό σου από έναν Σκορπιό. Αυτό το ζώδιο μπορεί να έχει πολλά κακά και στραβά, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι μένει… αξέχαστο! Δεν το κάνει επίτηδες -για την ακρίβεια δεν ξέρει καν πώς να το κάνει- είναι όμως αυτή η αύρα του και η όλη του παρουσία που σε μαγνητίζει και μπορεί να σου πάρει τα μυαλά. 

Αν, λοιπόν, έχεις χωρίσει από έναν Σκορπιό και θες να τον ξανακερδίσεις να σου πούμε -κατ’ αρχάς- ότι το έργο σου μόνο εύκολο δεν θα είναι. Μιλάμε για ένα ζώδιο αρκετά πεισματάρικο, που βάζει τον εγωισμό του πάνω από όλα και που φυσικά δε λυγίζει. Μην περιμένεις από εκείνον να σου δείξει ότι πονάει για τον χωρισμό σας. Το αντίθετο θα κάνει. Θα σου πει πόσο καλά νιώθει (αν δεν σε έχει διαγράψει ήδη από όλα τα social media, το κινητό του και το… μυαλό του).

Οπλίσου, λοιπόν, με υπομονή και ξεκινάμε τα εντατικά μαθήματα. Ο Σκορπιός θέλει αποδείξεις. Αποδείξεις για την αγάπη σου, την πίστη σου, την αφοσίωσή σου. Θέλει να είναι σίγουρος 100% ότι είναι ο ένας και μοναδικός άντρας στην ζωή σου. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, μην τολμήσεις καν να τον κάνεις να ζηλέψει. Μην χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο άντρα για να του δείξεις ότι αρέσεις κτλ. Θα έχεις χάσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. 

Δείξε του το πόσο πονάς (θα του δώσεις ικανοποίηση, ναι, αλλά θα τον κάνεις να καταλάβει ότι νοιάζεσαι και τον θες), ότι είσαι ακόμα πιστή σε εκείνον και προς Θεού απόφυγε stories στο instagram ή κουβέντες με κοινούς γνωστούς ότι περνάς και μόνη σου καλά (που λέει και η Βανδή). Δεν τα θέλει αυτά ο Σκορπιός. Πρέπει ενδόμυχα να πιστεύει ότι τον έχεις ανάγκη.

Το σημαντικό είναι να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αυτή που σου είχε, όταν κάνατε σχέση. Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα αφοσίωσης και άμυνας. Να είσαι σωστή, ειλικρινής απέναντί του και μην πας να του τη βγεις… 

Από εμάς, ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ!

Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Διάβασε επίσης:

Γνώρισες Σκορπιό. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να σε έχουν… «κορώνα στο κεφάλι» τους

Μην ξεγελιέσαι! Αυτά τα ζώδια, μόλις κάνουν σχέση, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό


Πηγή