Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Όταν ένα ζώδιο της Γης κι ένα της Φωτιάς ερωτεύονται…

Με το που θα συναντηθεί ένα ζώδιο της Γης με ένα ζώδιο της Φωτιάς αυτόματα θα υπάρξει έντονη έλξη μεταξύ τους και όλα δείχνουν έναν μεγάλο έρωτα, ωστόσο, προχωρώντας σε σχέση οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν θα είναι αρκετές, καθώς το χάσμα που τους χωρίζει όσον αφορά στη νοοτροπία τους είναι μεγάλο. Από τη μια, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι άνθρωποι συγκρατημένοι, ρεαλιστές και σε κάθε τι υπολογίζουν τα συν και τα πλην, τίποτα δε γίνεται απλά… για να γίνει. Από την άλλη, ο Κριός, ο  Λέοντας και ο Τοξότης είναι άτομα με ζωντάνια, αυθόρμητα, ενθουσιώδη, περιπετειώδη, που δεν κολλάνε πουθενά και τους αρέσει να ρισκάρουν!

Το ζώδιο της Γης θέλει να ξέρει αν υπάρχουν μελλοντικές προοπτικές, το ζώδιο της Φωτιάς κοιτάει το τώρα γιατί ποιος ξέρει το αύριο τι θα φέρει; Από ένα σημείο λοιπόν και μετά ο ένας θα εκνευρίζεται από την επιπολαιότητα του άλλου, ενώ ο άλλος θα χάσει το ενδιαφέρον του, θεωρώντας τον βαρετό. Άλλο ένα πρόβλημα που είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν είναι ότι ο ένας ζητά αποδείξεις και εγγυήσεις, ενώ ο άλλος θεωρεί αυτονόητα τα αισθήματά του, από τη στιγμή που είναι μαζί και δε χρειάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για να τον πείσει. 

Παρ’ όλα αυτά, αν αντέξουν, γιατί -κακά τα ψέματα- οι προκλήσεις θα είναι απανωτές, έχουν πολλά να μάθουν ο ένας στο πλάι του άλλου! Το ζώδιο της Γης μπορεί να μάθει στο ζώδιο της Φωτιάς πώς να προγραμματίζει το άμεσο μέλλον και να κοιτάξει το μακροχρόνιο όφελος, αντί να ενδιαφέρεται για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών του. Από την άλλη, το ζώδιο της Φωτιάς θα διδάξει στο ζώδιο της Γης ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ρουφήξει μέχρι την τελευταία της σταγόνα, πραγματοποιώντας τα θέλω και τις επιθυμίες του κι ας είναι κάποια αντίθετα με τη λογική του. 

Αν το ζώδιο της Γης αποδεχτεί ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα και το ζώδιο της Φωτιάς ότι είναι αναγκαία μερικές φορές η επιβεβαίωση των συναισθημάτων τότε μπορούν να προχωρήσουν μαζί. Άλλωστε… ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή