Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Όταν ένα ζώδιο της Γης κι ένα του Αέρα ερωτεύονται…

Όταν ένα ζώδιο της Γης και ένα ζώδιο του Αέρα ερωτευτούν θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, κυρίως από άποψη νοοτροπίας, που βέβαια θα τις… νιώσουν με το που θα προχωρήσουν σε σχέση. Από τη μια, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι άνθρωποι με σύστημα, οργανωμένοι, ρεαλιστές, πρακτικοί. Όλα γι’ αυτούς έχουν αίτιο και αποτέλεσμα, τίποτα δε γίνεται στην τύχη και αυθόρμητα. Από την άλλη, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι της… θεωρητικής κατεύθυνσης. Άτομα εγκεφαλικά, επικοινωνιακά, σε διαρκή εξέλιξη και κάνουν ό,τι νιώθουν. Οι μεν κάνουν πράγματα, οι δε μιλάνε για αυτά που θα κάνουν! Κι εκεί ξεκινά η κόντρα και οι παρεξηγήσεις! Το ζώδιο της Γης θέλει πρόγραμμα, το ζώδιο του Αέρα είναι της φάσης “προχωράμε και βλέποντας και κάνοντας”.

Κι ενώ η σεξουαλική έλξη τροφοδοτείται από τον αισθησιασμό του μεν και τη διάθεση για πειραματισμούς του δε, όταν πρόκειται για το μέλλον της σχέσης και αν θα υπάρξει εξέλιξη, τότε το φλου και το ήξεις-αφήξεις του Αέρα κάνει τη Γη να εκνευρίζεται ή να απογοητεύεται. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Αέρα αισθάνεται σαν να προσπαθεί το ταίρι του να τον φυλακίσει απαιτώντας αιώνια δέσμευση, ενώ ο της Γης ότι είναι ο άλλος είναι αδιάφορος και μόνος του εργάζεται πραγματικά για να λειτουργήσει η σχέση και να κρατηθεί. 

Από τη θετική πλευρά και τα δύο είναι λογικά όντα που δεν άγονται και φέρονται από τα συναισθήματά τους, οπότε μπορούν να βρουν μια κοινή βάση, ώστε να φτάσουν σε μια συνεννόηση, ενδεχομένως αναλαμβάνοντας το καθένα συγκεκριμένους ρόλους στη σχέση και ταυτόχρονα διατηρώντας την αυτονομία του. Εάν το καταφέρουν, τότε θα είναι για αρκετό καιρό μαζί.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή