Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ζυγός, όταν είναι σε σχέση

Γοητευτική, χαριτωμένη, κομψή και ευγενική, με το χαμόγελο και το σκέρτσο σου είσαι περιζήτητη στο αντρικό φύλο κι όπου κι αν βρεθείς σε φλερτάρουν επίμονα.

Πολλοί άντρες θα ήθελαν να κατακτήσουν την καρδιά σου και να μείνουν δίπλα σου, ωστόσο, κάνεις κάποια  λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Δεν μπορείς να μείνεις μόνη

Μισείς τη μοναξιά, δε θέλεις να μένεις μόνη σου κι αυτή η ανάγκη για συντροφικότητα φαίνεται στο πρόσωπό σου, ακόμα κι αν νομίζεις ότι με τα χαμόγελα και το άνετο στιλ σου το κρύβεις. Το θέμα είναι ότι συχνά εξ αιτίας της κάνεις συμβιβασμούς ή χαμηλώνεις τον πήχη, με αποτέλεσμα να είσαι σε σχέση με άνθρωπο που δε σου ταιριάζει.

2. Μάθε να λες «όχι»

Η δυσκολία σου να πεις «όχι» είναι χαρακτηριστική ακόμα και μέσα στη σχέση σου, το θέμα όμως είναι ότι αν διαφωνείς με κάτι που θέλει ο σύντροφός σου να το λες εκείνη τη στιγμή. Όχι μετά από μέρες και με ένταση λες και σε υποχρέωσε να τον ακολουθήσεις. Πρέπει να μάθεις να αρνείσαι και να αιτιολογείς το γιατί αμέσως.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Ίσως, μήπως και αλλά

Αυτές είναι οι αγαπημένες σου λέξεις και τις χρησιμοποιείς πιο συχνά και από το «καλημέρα». Πάντα σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω από όσο χρειάζεται και όσο πιο πολύ το κάνεις, τόσο αυξάνονται οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί σου και εγκλωβίζεσαι ανάμεσα στο τι θέλεις εσύ και αν είναι πραγματικό ή είναι αυτό που θέλει το ταίρι σου.

4. Μη βιάζεσαι

Είσαι ιδιαίτερα ρομαντική και η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο για σένα, όμως άλλο το σεξ, άλλο η σχέση κι όσο πιο γρήγορα μάθεις να τα διαχωρίζεις, πιο σωστές θα είναι οι επιλογές σου! Το ότι μπορεί να τύχει και να βρεθείς σεξουαλικά με έναν άντρα δε σημαίνει ότι «κάνει» και για να τον κρατήσεις δίπλα σου, ούτε και πρέπει να αρχίσεις να φαντάζεσαι ότι σας δένει κάτι περισσότερο.

5. Μάθε να επιλέγεις

Αυτό συνδέεται με το παραπάνω. Συνήθως σε… επιλέγουν και εσύ, παρασυρόμενη από μια γοητευτική εμφάνιση ή συμπεριφορά και τα κομπλιμέντα που εισπράττεις δε κρατάς και πολλές αντιστάσεις. Μετά βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια σχέση που δεν είναι όπως την ήθελες κι αρχίζεις τα παράπονα. Αν εμβάθυνες λίγο περισσότερο όμως από την αρχή και στεκόσουν σε χαρακτήρες κι όχι σε πρόσωπα, μεν θα παρατεινόταν η μοναξιά σου για λίγο, αλλά θα ήταν ποιοτικότερη η σχέση σου.

6. Είσαι… υποχωρητική αλλά μετά?

Είτε πρόκειται για τακτική είτε γίνεται ασυνείδητα, συνήθως στην αρχή της σχέσης σου είσαι υπερβολικά υποχωρητική και συγκαταβατική. Όταν όμως περάσει λίγος καιρός και νιώσεις πιο σίγουρη, αλλάζεις το τροπάρι. Γίνεσαι διεκδικητική, επίμονη και θέλεις να γίνεται το χατίρι σου κάθε φορά, φέρνοντας το ταίρι σου σε δυσχερή θέση ή ακόμα χειρότερα, κάνοντάς το να νιώθει υπεύθυνο.

7. Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες

Θέλεις ετούτο, θέλεις εκείνο, αλλά περιμένεις από τον σύντροφό σου να πάρει την πρωτοβουλία, λες κι εσύ δεν μπορείς να κινήσεις τα νήματα κι όταν δεν το κάνει, αρχίζεις και γκρινιάζεις. Ακολούθησε το μότο «αν θέλεις κάτι να γίνει, κάντο μόνος σου» και δε θα χάσεις! Άλλωστε αυτό σημαίνει «ισότιμη σχέση».

8. Δεν είναι κάθε μέρα του… Άι Γιαννιού

Σου αρέσουν τα όμορφα λόγια, τα κομπλιμέντα και να σε διεκδικεί το ταίρι σου ακόμα και μέσα στη σχέση, όμως, με τα προβλήματα της καθημερινότητας να γίνονται πιεστικά, δε γίνεται κάθε μέρα να έχει αυτή τη διάθεση. Αυτό δε σημαίνει ότι έπαψε και να είναι ερωτευμένο μαζί σου, όπως συνήθως σκέφτεσαι. Αντί να σε πιάνουν αμφιβολίες και να κάνεις παράπονα, βάλε το… χεράκι σου και τράβηξε σε σένα την προσοχή του.

9. Άλλη έχει το όνομα…

… εσύ έχεις τη χάρη της κριτικής! Ναι μεν γλυκομίλητη και ευγενική, όμως, το κιτς δεν το ανέχεσαι. Αν μια συμπεριφορά ή μια κουβέντα σου κάνει «δεύτερη», ιδίως όμως το ντύσιμο θεωρήσεις ότι ξεφεύγει από τα στάνταρ, τότε η γλώσσα σου σπάει κόκκαλα. Αν μάλιστα το ταίρι σου, πρόκειται να σε συνοδεύει κιόλας και είναι πιο χύμα, τότε δε θα συγκρατηθείς καθόλου και θα ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους.

10. Δίνεις δικαιώματα

Το φλερτ για σένα είναι αναζωογονητικό, σου ανεβάζει τη διάθεση και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου γιατί βλέπεις ότι αρέσεις. Πρέπει όμως να πατάς κι ένα φρένο γιατί ενθαρρύνοντας έναν άντρα, το παιχνίδι μπορεί να πάρει γρήγορα άλλες διαστάσεις κι αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι λογικό να ζηλέψει ο σύντροφός σου και να σε κατηγορήσει ότι παίζεις σε δύο ταμπλό ή ότι κρατάς καβάτζες σε περίπτωση που χωρίσετε.

Διάβασε επίσης:

Μα γιατί είναι ακόμα single η Ζυγίνα;

Γιατί ο Ζυγός είναι το τέλειο ταίρι;

Μικρό αφιέρωμα σε μια υπέροχη γυναίκα: στην γυναίκα Ζυγό!

 


Πηγή