Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Καρκίνος, όταν είναι σε σχέση

Γλυκιά, τρυφερή, προστατευτική και απίστευτα θηλυκή, αλλά και πιστή, είσαι μια γυναίκα για «σπίτι» και ταυτόχρονα πολύ ερωτεύσιμη γι’ αυτό και δεν αφήνεις το αντίθετο φύλο ασυγκίνητο.

Παρά όμως το ότι είσαι μια από τις ιδανικές συντρόφους ενός άντρα και από τις πρώτες στη λίστα για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, κάνεις κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

 1. Είσαι κυκλοθυμική

Είναι κλισέ, το ξέρουμε, το έχεις ακούσει πολλές φορές, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν κάνεις και μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστείς τις απότομες μεταβολές στη διάθεσή σου. Τη μια μπορεί να είσαι μέσα στις αγαπούλες και τα φιλάκια και μετά να αποτραβιέσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να χαλάς την ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου.

2. Είσαι «παρελθοντολόγος»

Έχεις απίστευτη μνήμη και δεν ξεχνάς ποτέ και τίποτα. Ωστόσο, η προσκόλλησή σου στο παρελθόν και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με το παρόν μόνο ζημιά προκαλούν στη σχέση. Έχεις επιλέξει έναν άνθρωπο να είναι δίπλα σου, δεν σου έχει δώσει αφορμές για να αμφισβητήσεις την πιστότητά του, άφησε τα παλιά πίσω σου και ζήσε το τώρα. Το ότι πέρασες άσχημα με τον πρώην σου και πληγώθηκες, δε σημαίνει ότι θα πάθεις τα ίδια και με τον νυν. Επίσης, δεν είναι ωραίο να σκαλίζεις συνεχώς και να θυμάσαι περσινά ξινά σταφύλια. ΟΚ, έγινε, ό,τι έγινε, προχώρα παρακάτω!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Είσαι υπερπροστατευτική

Θέλεις να φροντίζεις και να περιποιείσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Το θέμα είναι ότι ορισμένες φορές το παρακάνεις. Δεν είσαι η «μαμά» του συντρόφου σου, είσαι η ερωμένη του, η κοπέλα του κι εκεί εσύ θα πρέπει να τραβήξεις μια διαχωριστική γραμμή. Μην τον ρωτάς συνέχεια τι θα ήθελε να του μαγειρέψεις ή τον παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι ώρα θα γυρίσει γιατί γίνεται αρκετά κουραστικό και καταπιεστικό για αυτόν.

4. Είσαι γκρινιάρα

Μάλλον από γυναίκα Καρκίνο προέκυψε ο όρος «κρεβατομουρμούρα» και η αλήθεια είσαι πολύ γκρινιάρα, ορισμένες φορές και μάλιστα, λες και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, που ο άλλος θα χαλαρώσει, θα υπάρχει ηρεμία, για να αρχίσεις το ψαλτήρι και τα παράπονα. Μπορεί να έχεις τα χίλια δίκια, αλλά με τον τρόπο αυτό δε θα τα βρεις, γιατί από ένα σημείο και μετά ο άλλος απλά θα έχει κατεβάσει ρολά και δε θα σε ακούει…

5. Είσαι ανασφαλής

Καλό είναι που συμπάσχεις με τα προβλήματά του, τον συμπονάς, θέλεις να τον βοηθήσεις, άλλο όμως αυτό κι άλλο να του κάνεις όλα τα χατίρια και να του συγχωρείς γκάφες ή άστοχες συμπεριφορές, από φόβο μην τον χάσεις. Έτσι, θα σε θεωρήσει δεδομένη γι’ αυτό να είσαι μεν συγχωρητική, αλλά να έχεις βάλει κι από την αρχή τα απαράβατα όριά σου.

Μάθε περισσότερα για το ζώδιο των Διδύμων

6. Είσαι υπερβολικά συναισθηματική

Δεν είπαμε να είσαι αναίσθητη, αλλά είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε μέσα στις γλύκες και τα χαμόγελα και τα υποκοριστικά είτε αμίλητη ή εκδικητική αν πληγωθείς (κάτι που μεταξύ μας είναι εύκολο) ή νιώσεις προδομένη. Θυμήσου όμως ότι μια ατυχής συμπεριφορά του, δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει πια ή δεν του αρέσεις ή -χειρότερα- ότι βρήκε μια άλλη καλύτερη και προσπαθεί να στο πει έμμεσα. Αφού έχεις διαίσθηση, χρησιμοποίησέ την σωστά και μην κάνεις σκηνή, τσιμπώντας τον με τις δαγκάνες σου για να τον πονέσεις, εκτός κι αν είσαι σίγουρη ότι την έκανε τη στραβή.

7. Δε σου αρέσει το «καινούργιο»

Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά με κάθε τι που γνωρίζεις από γεννησιμιού σου, από μέρη μέχρι καταστάσεις και πρόσωπα. Γι’ αυτό και το «ξένο», το καινούργιο ή το διαφορετικό δε θέλεις να το δοκιμάσεις. Ωστόσο, το να πειραματιστείς λίγο, να ανοίξεις τις προοπτικές σου, να ξεφύγεις από την πεπατημένη και την επανάληψη, θα δώσει και στη σχέση σου άλλο αέρα.

8. Παραείσαι της οικογένειας

Εννοείται ότι δεν κατηγορείσαι επειδή αγαπάς και εκτιμάς την οικογένειά σου, από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να επηρεάζεσαι από τη γνώμη του πατέρα ή της μητέρας σου, να μη μπορείς να ανεξαρτητοποιηθείς και να κάνεις και τα δικά σου με το σύντροφό σου απέχει πολύ. Λογικό είναι να «κλωτσήσει» κάποια στιγμή, αν θέλεις να πηγαίνετε συνέχεια διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα σου ή να περνάτε όλες τις γιορτές μαζί τους. Στο κάτω-κάτω εσένα επέλεξε…

9. Είσαι εκβιάστρια

Ω, ναι, είσαι «μανούλα» στους συναισθηματικούς εκβιασμούς κι όταν θέλεις κάτι, βάζεις μπροστά τα μεγάλα μέσα. Πετάς ατάκες ή βγάζεις μια παραπονιάρικη (έως κλαψιάρικη) συμπεριφορά που ξέρεις ότι θα κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει ένοχος ή άσχημα, οπότε θα γίνει το δικό σου. Ως πότε όμως θα «πατάς» στο συναίσθημά του και δε θα το καταλαβαίνει;

10. Δεν ζητάς τίποτα ευθέως

Το πας πλαγίως, μέσω Λαμίας, αλλά ό,τι θέλεις, δεν το ζητάς άμεσα και χωρίς περιστροφές από το ταίρι σου. Προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις, να τον καλοπιάσεις, να του τάξεις (όπως πχ έκανε η μαμά σου, όταν ήσουν παιδάκι) έτσι ώστε να μην του αφήσεις και πολλά περιθώρια να αρνηθεί και να φαίνεται ότι το έκανε από μόνος του. Σε περίπτωση όμως που σου πει «όχι», ανοίγεις τη γλωσσίτσα σου δέκα μέτρα και μπορεί να τον περάσεις γενεές 14.

 

Πηγή